Razer kraken tournament editionMerhaba arkadaşlar yeni kulaklık almayı düşünüyorum mümkünse görünüş olarak arctis serisi gibi sade ve kaliteli dursun. Ses açısından oyundan çok kalite olabilir.
Kesinlikle almalisin kuzende var felaket biseyHyperx Cloud 2 indirimli şuan 800 tl , 7.1 seçeneği ve ses kalitesiyle tek geçer almanı öneririm
Hyper x cloud 2Merhaba arkadaşlar yeni kulaklık almayı düşünüyorum mümkünse görünüş olarak arctis serisi gibi sade ve kaliteli dursun. Ses açısından oyundan çok kalite olabilir.
İndirim acaba hangi sitede. Ben bulamadım.Kanka zaten 600 800 demiş , şu an 800 tlye indirimli sıfır cloud 2 var
N11 ve mediamart 850 civarlarindaRazer veya logitech der susarım
İndirim acaba hangi sitede. Ben bulamadım.
Bulmuştum ama yinede sağolBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapyasak değilmiş ürün linki vermek buyur kanka
Bilmiyordum kusura bakma kankaBulmuştum ama yinede sağol
Parasını hak eden bir ürünHyperx Cloud 2 kesinlikle bende kullanıyorum 5 sene olacak daha hiç sıkıntı yaşatmadı
Yorumum silinmiş modelini belirtmediğimden X_x belirtelim bakalım razer kraken V3 x headsetMerhaba arkadaşlar yeni kulaklık almayı düşünüyorum mümkünse görünüş olarak arctis serisi gibi sade ve kaliteli dursun. Ses açısından oyundan çok kalite olabilir.
rampage drop öneririm kullanıyorum 4 aydır memunumMerhaba arkadaşlar yeni kulaklık almayı düşünüyorum mümkünse görünüş olarak arctis serisi gibi sade ve kaliteli dursun. Ses açısından oyundan çok kalite olabilir.
kral hyperx cloud 2 al ama 900tl civarı diye biliyorum indirime girince yapıştır direk alMerhaba arkadaşlar yeni kulaklık almayı düşünüyorum mümkünse görünüş olarak arctis serisi gibi sade ve kaliteli dursun. Ses açısından oyundan çok kalite olabilir.
o kulaklığın hala satıldığına inanmak istemiyorumHyperx Cloud 2 indirimli şuan 800 tl , 7.1 seçeneği ve ses kalitesiyle tek geçer almanı öneririm