- Konuyu başlatan
kanka ondan deil bam başka bişey bu klavye yenı aldım bide eskısıde oleydı yenısıde oleeğer tuş baılı kalıyorsa basılı kalan tuşları belirle ve
bu videoyu izle benimde rampage vardı takılıyodu
kanka ondan deil bam başka bişey bu klavye yenı aldım bide eskısıde oleydı yenısıde oleeğer tuş baılı kalıyorsa basılı kalan tuşları belirle ve
bu videoyu izle benimde rampage vardı takılıyodu
şimdi driver booster denyecegım ınşallah olur oburlerını yaptım sadece benım pc de yapıyoilk önce problemin kendisini anlamaya çalışın klavyeyi farklı bir cihaz üzerinden denemeye çalışın
eğer aynı sıkıntı orada da varsa klavyede sıkıntı var.
eğer klavyede sıkıntı olmuyorsa oyununun kendi dosya veya ayarlarında hata var, eğer oyunda da sıkıntı yok pc nizden aygıt yöneticisinden güncelleme yapabilirsiniz veya driver booster ile tarama yaparak sıkıntıyı bulmaya çalışın
k yenısıde aynıkardeşim peki kabloda kesikler varmı
güzel sıkıntı pc inde ozmn hem oyunu hemde driverlarını halletmeye çalış olmazsa da format en son seçenek olsunşimdi driver booster denyecegım ınşallah olur oburlerını yaptım sadece benım pc de yapıyo
formatg atsam kesın cö<züm olurmugüzel sıkıntı pc inde ozmn hem oyunu hemde driverlarını halletmeye çalış olmazsa da format en son seçenek olsun
granti veremem sorun pc nizin usb girişinde de olabilir usb yi farklı yerlere takmayı deneyinformatg atsam kesın cö<züm olurmu
İnuda denedim butun yerlerde aynigranti veremem sorun pc nizin usb girişinde de olabilir usb yi farklı yerlere takmayı deneyin
Guncelme prgrami vardi ya dirver onu indirdim bi suru gunceleme var guncelemedende ola bilir dimigranti veremem sorun pc nizin usb girişinde de olabilir usb yi farklı yerlere takmayı deneyin
ozmn driver larda sıkıntı varİnuda denedim butun yerlerde ayni
olabilirİnuda denedim butun yerlerde ayni
Post automatically merged:
Guncelme prgrami vardi ya dirver onu indirdim bi suru gunceleme var guncelemedende ola bilir dimi
İnsallah simdi gunceliyorum olmasa artik pc den galibaozmn driver larda sıkıntı var
dostum
Post automatically merged:
olabilir
Onlarida yaptim eskiden daha cok takliyodu onu yaptim azaldi simdi dirver programini indirdim ordada bi suru guncelme var insallah olurwin uptaden bak güncelleme var mı diye
Valla denedim onlarida arkadaki usb girsinde sknti olsa devamli isiklar gider gelir ffalanda o da olmuyobilgisayarı yeniden başlat ve klavyenin kablosunu çıkarıp yeniden tak
dene bizi de bilgilendir belki başkalarında da vardır kralOnlarida yaptim eskiden daha cok takliyodu onu yaptim azaldi simdi dirver programini indirdim ordada bi suru guncelme var insallah olur
İnsallah reis oldu gibi direk soleyecem basklarindaa da varsa coz sunlerdene bizi de bilgilendir belki başkalarında da vardır kral