- Konuyu başlatan
Gitim yensini aldim da guncelmede yaptim yerlerinde degstirrim bilmem daha neler neler yaniklavyenin tuşlarının arasına bir şeyler girmiştir belki ondandır klavye değiştirmeni ve ya klavyeni temizlemeni öneririm
Gitim yensini aldim da guncelmede yaptim yerlerinde degstirrim bilmem daha neler neler yaniklavyenin tuşlarının arasına bir şeyler girmiştir belki ondandır klavye değiştirmeni ve ya klavyeni temizlemeni öneririm
Yok kanka degstirdim yeni aldimKlavyeye bir şey dökül dü mü ? İçinde sıvı olabilir
Kanka bulsaniz valla her gun duva edecemlaptop klavyesinde FN+Q(emin değilim) bir tuş takımı vardı klavye tuşlarını etkiliyordu bilen varsa yardımcı olabilir arkadaşa
Reis masa ustu klavyeyide degstirdimharici klavye mi laptop mu ?
laptopsa harici klavye dene önce değils ebaşka bir klavyede dene imkanın varsa ?
driverları harici bir programla güncelle yine olmazsa format son çözüm ama anlatıklarına göre sitemsel bi arıza anında değilde sonradn olmasından dolayıReis masa ustu klavyeyide degstirdim
Yeni pc.almanin zamani diyo galibausb kablosunda sorun olabilir. driverleri kontrol et eger düzelmesse geçmiş olsun![]()
Klavyenin her tuşunda mı yapıyor bunu?en son klavye temizliği ne zaman yaptın?beyler kafayı yıyecem kalvye kendlınde taklıyo bı anda oyundayken ılerı tusu basmıyo yazamıyom yazıncada 1 harfi 7 kere basıyo anlaymadım yardımcı olun lutfen
o zaman üzgünüm dostum benim bilgim bu kadardı dedim belki işine yarar ama maalesef ki bir işine yaramamış üzgünümGitim yensini aldim da guncelmede yaptim yerlerinde degstirrim bilmem daha neler neler yani
Eyw agam saolasin yardimin icinde tesekurler yapacak bisey yok srtiko zaman üzgünüm dostum benim bilgim bu kadardı dedim belki işine yarar ama maalesef ki bir işine yaramamış üzgünümallah yardımcın olsun
Fotmat atim o kadsr ise yqrmadi ise yararmi diyoeunaygıt yöneticisinden devre dışı bırkaıp tekrar etkinleştirsene