Kameramı takınca aygıt çalışmıyor/algılanmıyor hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kullandığım Kamerayı PC'ye Takınca Algılanmıyor. Aygıt Yöneticisinden Onar gibi Herşeyi Denedim. Güncellemeleri Yükledim, Driver Booster İle Kontrol Ettim ( Driver Booster Bişey Bulamadı ) + Virüs Programı İle İlgili Bir Sorun Değil. Lütfen Yardımcı Olabilir Misiniz ?

PC: Windows 10 , Masaüstü

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Başka pcde deneyip çalışıp çalışmadığını öğren, USB portlarının düzgün çalıştığından emin ol, Genelde bu tarz aygıtlar kendi driverlerini pcye takıldığı an otomatik yükler o kısımda problem olduysa internetten cihazın kendi driverini bulup kurmayı deneyebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Başka pcde deneyip çalışıp çalışmadığını öğren, USB portlarının düzgün çalıştığından emin ol, Genelde bu tarz aygıtlar kendi driverlerini pcye takıldığı an otomatik yükler o kısımda problem olduysa internetten cihazın kendi driverini bulup kurmayı deneyebilirsin.
Portlarda sorun yok aygıt yöneticisinde gözüküyor. Üstündede ünlem işareti var

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
pc bazen vırus gıbı algılıyor taktıgın cıhazları usb verı gırdılerını guncellemeyı dene dostum bırde

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kablonun arızalı olmadığından ve veri aktarımını kolayca desteklediğinden emin ol. Farklı bir kablo kullanmayı dene ve cihazınızı başka bir USB portuna takmayı dene.Veya Bilgisayar düzgün şekilde yeniden başlatıldıktan sonra, cihazınızı bağla ve sorunun giderilip giderilmediğini kontrol et.

veya cihazı formatlamayı deneyebilirsin ;

1. Dosya Gezgini’ni başlatmak için Windows + E tuşlarına basın. Sol gezinme bölmesinde bulunan ” Bu PC ” yi tıklayın. Artık USB cihazınızın bağlı olduğunu görebilirsiniz.
  2. Sağ tıklayın ve ” Format” ı seçin.
  3. Format tamamlandıktan sonra, USB cihazınızı kullanmayı deneyin ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...