75 kuruş olan suyun neyinden zarar edecekler veya 1.5 tl olan çikolatanın? Ceplerine kalanın daha fazlası olmasını istedikleri için daha çok bana göreAdamlar zarar etmemek için yapıyor sana 2 liraya aldığı şeyi 2 liraya satarsa adamın ne işine yariyacak değil mi
Ülkede olmak genel olarak zorBu ülkede öğrenci olmakta zor genç olmakta zor maalesef durumumuz hiç iyi değil..
Bunu diyince 12 sene ile 15 sene arasında bi ceza ile karşılaşman mümkün komik bi şekilde vatandaş olarak hiç birşeyede itiraz edemiyoruz bu durum üzücüÜlkede olmak genel olarak zor
Eleştri hakkı yok gibi bir durum bu. Ne diyelim umarım kurtuluruz bu durumlardanBunu diyince 12 sene ile 15 sene arasında bi ceza ile karşılaşman mümkün komik bi şekilde vatandaş olarak hiç birşeyede itiraz edemiyoruz bu durum üzücü
Gerçekten öyle. Olay kaar falandan da çıktı iyice. Hani okulda zaten bir eğitim öğretim alanında bir şeye hizmet ediyorsun onu da düzgün yapmıyorsun. Yemeğimi de içeceğimi de artık evde kendim hazırlayıp götürmeye başladım gereksiz fazla sömürge dönüyor kantindeBakın ben market işletiyorum, kantinciler kadar insafsız birilerini tanımadım, öğrenciler sabah 9'da açarım normalde okula gidiyolar diye 7'de açıyorum marketten bir şey alıyorlar. Okul kantinleri sömürgecidir.
maalesef kurtulamayacağız gibi gözüküyor bakalım..Eleştri hakkı yok gibi bir durum bu. Ne diyelim umarım kurtuluruz bu durumlardan
Bir ümittir yaşamak...maalesef kurtulamayacağız gibi gözüküyor bakalım..
Evet yani aşırı saçma bir kafa yapıları var. Ne kadar ihale falan da olsa öğrenciye hizmet ediyorsun sen sonuçtaKanka sanırsam onların bakış açısı ben herkese hizmet veremiyorum sadece okulda öğrenciler var daha fazla kar etmeliyim falan. Mesela bizim okulda kantin yok makinelerden alıyoruz ama çikolatalı süt 5 lira kanka what the f word yani
Kanka ülkedeki herkes kendi ekmeğinin peşinde. Bence okul kantinlerini okul kontrol etmeli ve kar amacı olmadan öğrencilere satılmalı yani okulsun sonuçta okul bakkal değilEvet yani aşırı saçma bir kafa yapıları var. Ne kadar ihale falan da olsa öğrenciye hizmet ediyorsun sen sonuçta
TR ekonomisinden berbat kantininiz var kankaBizde su 3TL tavuk döner 20 tl dido felan çikolatalar 5 6 tl
Bakkallar daha ucuz kanka sorun da o zaten. Bırak okulu hani gerçekten düzgün birisinin denetlemesi gerek. Adamların kantinde su 3 tl, 3 tl neKanka ülkedeki herkes kendi ekmeğinin peşinde. Bence okul kantinlerini okul kontrol etmeli ve kar amacı olmadan öğrencilere satılmalı yani okulsun sonuçta okul bakkal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?