Karakter seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar lole bi nevi iyeni başlamış gibiyim sizce hangi karakterler daha uygun olur kovalayan falan trolleyen vb (konuyu yanlış yerde açtıysam affola pek anlamış değilim sistemi :) )
Başlangıç olarak Vladimir ve Warwick tercih edilebilir eğer jungle lane'ini daha çok seviyorsan Warwick üzerinden devam edebilirsin mid ise Vlad, ikisi de lane'inde gayet güçlü ve kolay herolar. Canın sıkıldığında bu herolardan yanına Fizz, LeBlanc ilave edilebilir mid alanında, jungle da ise diana ve j4 eklenebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çok sağolun herkez yarsım etti konu kilitlene bilir <3

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar lole bi nevi iyeni başlamış gibiyim sizce hangi karakterler daha uygun olur kovalayan falan trolleyen vb (konuyu yanlış yerde açtıysam affola pek anlamış değilim sistemi :) )
garen al kola bile ihtiyacın yok hemde
Post automatically merged:

ben ilk başladığımda garen oynuyodum rastgele itemler alıyodum yinede feedlemiyodum iyi çar garen ayrıca masterda çok güçlü düşük eloda plata kadar master oynayanlar var
eskidendi abi o eskidennnn cidden bende ilk garenle başlamıştım ama artık oyun yeni başlayanlar için hiçte iyi biryer değil biz tam zamanında başlamışız demekki

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Warwick oynamanı öneririm kovalamayı çok seven bi çar

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Senin icin en iyisi junglerda basit karakterler olur J4 Vi , Graves gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyuna yeni başlayan biri için ashe ve mf idael veya annie mid oynamak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...