kardeşim niye hile için 50 tane mesaj lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
50 fazla bence bu kadar mesaj yazmışım 2 argo cümlede tüm mesajlarım gitti şimdi tekrar yaz uğraş

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka çok fazla aynı mesajı yazıyorsun ya da alakasız cevap atıyorsan direk siliyorlar mesajlarını hile için ise forum kullanabilirliği için galiba mesaj istiyorlar ama alakalı mesajlar zamanla alışırsın muhabbet sohbette takıl zevkli geçiyor zaten

Üye
6 HİZMET YILI
nereye katılıyoruz sohbetlere ustam hıle acabılmek adına 50 msj nerede sohbet edebılırız bilgi varmı

The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dostum hileyi herkes kullanınca fixlenme şansı artıyor o yüzden böyle bir ayrıcalık yapmışlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam muhabbet bölümü var eğlence bölümü var buralara fikirlerini belirtebilirsin basit sorular soruyor adamlar muhabbet olsun diye farklı konulara farklı cevaplar verebilirsin yararlı programlar var onları inceleyip değerlendirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
so that there are not many school children!

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
E sen bu siteyi sadece aracı olarak kullanmak istersen tabi seni engellerler önemli olan siteye bağlılığın ama sen bu siteye çöp gözüyle bakıyorsun sanırım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sen siteye bagliligini gostermen gerek

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
dostum o hileler ücretli oldugu için birde o hile ler ***** len miyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
eskiden bayağı bir hesabım vardı zulu hilesi zamanından o kadar ama suankı sıstem bıraz sacma olmus.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kanka çok fazla aynı mesajı yazıyorsun ya da alakasız cevap atıyorsan direk siliyorlar mesajlarını hile için ise forum kullanabilirliği için galiba mesaj istiyorlar ama alakalı mesajlar zamanla alışırsın muhabbet sohbette takıl zevkli geçiyor zaten
ya zevk li geçiyoda ben yazmışım battefield bad company 2 güzel oyunmu indiricem bu boş mu şimdi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka boş değil de şimdi öncekilerden dolayı hepsini boş yazıyor siliyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ya hadi anladım reklamlardan falan paran kazanacaklarda ya ben alt tarafı hile yi alıp gidecem niye bu kadar 50 mesaj diye uzatmışlarki bide ben okadar uğraştım sonra gelmiş bana diyoki çok boş muhabbet yaptın tüm mesajlarını sildik e şimdi o kadar yazı gitti tüm günü mü buna harcamıştım
açılan konulara gereksiz yazılan yanıtlar spam demektir ondan dolayı silinmiştir

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ya hadi anladım reklamlardan falan paran kazanacaklarda ya ben alt tarafı hile yi alıp gidecem niye bu kadar 50 mesaj diye uzatmışlarki bide ben okadar uğraştım sonra gelmiş bana diyoki çok boş muhabbet yaptın tüm mesajlarını sildik e şimdi o kadar yazı gitti tüm günü mü buna harcamıştım
Adamlar sana bedava hile sunuyor. Bir zahmet foruma gel de 50 tane mesaj atıver. Bir de laf yapıyorsun...

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adamlar bizim için o kadar hile yapıyolar bırakta kazansınlar yok öyle bi dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...