Onaylı Üye
50 fazla bence bu kadar mesaj yazmışım 2 argo cümlede tüm mesajlarım gitti şimdi tekrar yaz uğraş
Son düzenleme:
ya zevk li geçiyoda ben yazmışım battefield bad company 2 güzel oyunmu indiricem bu boş mu şimdiKanka çok fazla aynı mesajı yazıyorsun ya da alakasız cevap atıyorsan direk siliyorlar mesajlarını hile için ise forum kullanabilirliği için galiba mesaj istiyorlar ama alakalı mesajlar zamanla alışırsın muhabbet sohbette takıl zevkli geçiyor zaten
açılan konulara gereksiz yazılan yanıtlar spam demektir ondan dolayı silinmiştirya hadi anladım reklamlardan falan paran kazanacaklarda ya ben alt tarafı hile yi alıp gidecem niye bu kadar 50 mesaj diye uzatmışlarki bide ben okadar uğraştım sonra gelmiş bana diyoki çok boş muhabbet yaptın tüm mesajlarını sildik e şimdi o kadar yazı gitti tüm günü mü buna harcamıştım
Adamlar sana bedava hile sunuyor. Bir zahmet foruma gel de 50 tane mesaj atıver. Bir de laf yapıyorsun...ya hadi anladım reklamlardan falan paran kazanacaklarda ya ben alt tarafı hile yi alıp gidecem niye bu kadar 50 mesaj diye uzatmışlarki bide ben okadar uğraştım sonra gelmiş bana diyoki çok boş muhabbet yaptın tüm mesajlarını sildik e şimdi o kadar yazı gitti tüm günü mü buna harcamıştım
kardeş sundukları hile çalışmadı bendeAdamlar sana bedava hile sunuyor. Bir zahmet foruma gel de 50 tane mesaj atıver. Bir de laf yapıyorsun...
ya ne teşekkür etcem adamlara beleşten para kazandırıyoz bide teşekkürmü etcembence 50 oldugu için teşekkür etmelisin
adamlaraa beleşten para derken? o zamana gidip kendi hileni yazabilirsin sanırım lol'e ?eşekkür etcem adamlara beleşten para kazandırıyoz bide teşekkürmü etcem