Onaylı Üye
Aradaki 1000 TL farka değer mi? Asus olan 23k (İndirimde) Excalibur 24k.Tabii ki 2. seçeneği seçeceksin özellik açısından daha dolu ve ekran kartı olarak performans farkı da var özellik demişken hatrı sayılır bir şey var
24kBütceni yazarsan başka makinalarda önerebilirim
Ailem masaüstüne izin vermiyor kardeşime, o benim gibi evde durmuyor zatenbence laptop alma çok sorunları çıkıyo ve masaüstü ömürlük bence D:
hocam birde RTX 4060 olan 100 watt rtx 4050 140 watt ciddi fark olur mu?Tabii ki 2. seçeneği seçeceksin özellik açısından daha dolu ve ekran kartı olarak performans farkı da var özellik demişken hatrı sayılır bir şey var
Evet değer 4060 ekran kartı ile 4050 arasında fark var tavsiy ederim kesinlikleAradaki 1000 TL farka değer mi? Asus olan 23k (İndirimde) Excalibur 24k.
Post automatically merged:
24k
Hayırhocam birde RTX 4060 olan 100 watt rtx 4050 140 watt ciddi fark olur mu?
Şimdi kontrol ettim de horizon dawn gibi bir oyunda aralarında 10 FPS fark var, adamın kullandığı laptopta ryzen var tabii ki Intel olsa 5-10 FPS daha öne geçer. Excalibur daha sağlıklı gibi gene de sağolun öneriniz için.Ben ASUS derim. RAM biri 8 biri 16 performans olarak illa ki farkeder. Ancak ASUS excalibur'a göre daha iyi olacaktır
Küçük kardeşime oyun için laptop alacağım. Laptoplar şu şekilde:
1- Ryzen 7 7735HS 8 GB ram 500 GB SSD rtx 4050 (Asus tuf A15 2023)
2- Intel i5 12500H 16 GB ram 500 GB SSD rtx 4060 (Casper Excalibur)
Hangisini tercih etmeliyim?
Casper Excalibur G770.1245-DFJ0X-B Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB SSD 4GB RTX3050Küçük kardeşime oyun için laptop alacağım. Laptoplar şu şekilde:
1- Ryzen 7 7735HS 8 GB ram 500 GB SSD rtx 4050 (Asus tuf A15 2023)
2- Intel i5 12500H 16 GB ram 500 GB SSD rtx 4060 (Casper Excalibur)
Hangisini tercih etmeliyim?
Zamanında excalibur kullandım ama driverlar USB olarak gelmemişti, tereddütüm yok zaten o konuda. Bana mı eksik ürün geldi acaba.Casper Excalibur G770.1245-DFJ0X-B Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB SSD 4GB RTX3050
kullanıyorum memnunum bence casper excalibur alabilirsin tereddüt etmene gerek olmadığını söyleyebilirim piyasada uzun zamanlardır monitörleri ile tanıdık fakat casper bu işide layıkı ile yapmış fakat
Minik 1-2 olayı var
1- driverları usb ile göndermişler kurulumunu anlatmışlar fakat internetten usb i daha kurmadan kaybedersen maalesef internette yanlış hatırlamıyorsam 2 driver ını bulamayabilirsin
2- herhangi bir kılıf çanta vb. extra içerik göndermiyorlar
3-laptobun kasasında parmak izi fazlaca kalıyor (fakat rahatlıkla silinebiliyor)
4- asus ile arasında sağlam farkları var özellik açısından daha dolu ve ekran kartı olarak performansın daha sağlam olacaktır
Post automatically merged:
Eklemek isterim i5 olması seni korkutmasın oyun performansı için tasarlanmış diye hatırlıyorum yalan olmasın
aslına bakarsan kız arkadaşıma geçen hafta attığım ürünün 16gb lık olanını aldık ona usb ile driver gönderdiler 1ay öncede bir arkadaşıma hediye olarak almıştım pc başından çalıştığı için onada driverları usb ile gönderdiler şayet banada aynı şekilde sanırım ayrıca poşetlendiği için ya gözüne çarpmamış olabilir o sıra kayıplara karışmış olabilir yada eksik ürün olabilir çünkü yeni nesil laptopların hepsi driverlarını usb ile göndermeye başladılar önceki laptopun markası nedir acabaZamanında excalibur kullandım ama driverlar USB olarak gelmemişti, tereddütüm yok zaten o konuda. Bana mı eksik ürün geldi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?