Seçkin Üye
Normalde cihaz olarak Asus Tuf'u bir çok laptoptan dah üstte tutarım fakat birinde 8 diğerinde 16 Gb ram, ve de 16lik rame Rtx 4060 olmasi büyük avantaj. 2. olanı almani tavsiye ederim
Excaliburun 2060 ekran kartlı pcsini kullanıyordum da model hatırlamıyorum maalesef. Pc artık elimde değil arkadaşıma vermiştim kullansın diye.aslına bakarsan kız arkadaşıma geçen hafta attığım ürünün 16gb lık olanını aldık ona usb ile driver gönderdiler 1ay öncede bir arkadaşıma hediye olarak almıştım pc başından çalıştığı için onada driverları usb ile gönderdiler şayet banada aynı şekilde sanırım ayrıca poşetlendiği için ya gözüne çarpmamış olabilir o sıra kayıplara karışmış olabilir yada eksik ürün olabilir çünkü yeni nesil laptopların hepsi driverlarını usb ile göndermeye başladılar önceki laptopun markası nedir acaba
bildiğim kadarı ile 3000serisine geçtiklerinden beri usb ile yollamaktalar eksik ürün değil yaniExcaliburun 2060 ekran kartlı pcsini kullanıyordum da model hatırlamıyorum maalesef. Pc artık elimde değil arkadaşıma vermiştim kullansın diye.
Çocuğun benden fazla oyun zevki var vallahavalorant oynayacaksa 1. seçenek daha iyi çünkü işlemci oyunu fakat genel çoğu oyunu oynayacaksa 2. seçenek daha iyi
o fiyatlı bir laptop yerine masaüstü daha iyi olmazmıKüçük kardeşime oyun için laptop alacağım. Laptoplar şu şekilde:
1- Ryzen 7 7735HS 8 GB ram 500 GB SSD rtx 4050 (Asus tuf A15 2023)
2- Intel i5 12500H 16 GB ram 500 GB SSD rtx 4060 (Casper Excalibur)
Hangisini tercih etmeliyim?