Karşı tarafa Müzik nasıl dinletirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba karsı tarafa müzik nasıl dinletirim bilgisi olan var mı
kanka troll amaçlı falan düşünüyorsan eğer windows'un mikrofon ayarlarında stereo karışımı olması lazım onu aktif edip ts3de mikrofon olarak onu seçersen senin masaüstünün sesi mikrofonundan direk karşıya gider youtube'a stereo karışımı nasıl açılır vs yazarsan bulursun

ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka troll amaçlı falan düşünüyorsan eğer windows'un mikrofon ayarlarında stereo karışımı olması lazım onu aktif edip ts3de mikrofon olarak onu seçersen senin masaüstünün sesi mikrofonundan direk karşıya gider youtube'a stereo karışımı nasıl açılır vs yazarsan bulursun
Önerin için teşekkürler ama ben oynadıgım oyunlarda acmak istiyorum soundpad işime yaradı ancak ses ayarlanmıyor cok ses gidiyor karsı tarafa

Üye
6 HİZMET YILI
Önerin için teşekkürler ama ben oynadıgım oyunlarda acmak istiyorum soundpad işime yaradı ancak ses ayarlanmıyor cok ses gidiyor karsı tarafa
rica ederim ne demek ama soundpad hiç kullanmadım hayatımda bide yanlış hatırlamıyorsam csgo tf2 gibi valve yani source oyun motorunu kullanan oyunlari için bir uygulama vardı belli mp3 dosylarını mikrofondan çalıyordu eğer oynadığın oyun onlardan birisiyse deneyebilirsin

ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
rica ederim ne demek ama soundpad hiç kullanmadım hayatımda bide yanlış hatırlamıyorsam csgo tf2 gibi valve yani source oyun motorunu kullanan oyunlari için bir uygulama vardı belli mp3 dosylarını mikrofondan çalıyordu eğer oynadığın oyun onlardan birisiyse deneyebilirsin
Uygulama adını söylemediğin sürece bakamam

ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Baktım programasa benım oynadıgım oyunda çalıştırmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Müzik botu indirerek dinlete bilirsjn YouTube da bir sürü video vardir bununla ilgili

Üye
6 HİZMET YILI
hocam cs go için slam öneririm slam yazarsan youtuba bir sürü türkçe anlatanlar var gayet kullanışlı

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mp3 soundboard pluginini eklentisini indirip kurarak uygun sürüme orayada dinleteceğin müzikleri yükleyerek dinletebilirsin iyi forumlar anlamazsan resimli şekilde anlatabilirim.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...