- Konuyu başlatan
ÇorumLuuu
Onaylı Üye
Tam olarak neresi kardeşim ss atar mısın veya anlatırmısınsoundpad den ayarlanıyor dostum
Tam olarak neresi kardeşim ss atar mısın veya anlatırmısınsoundpad den ayarlanıyor dostum
kanka troll amaçlı falan düşünüyorsan eğer windows'un mikrofon ayarlarında stereo karışımı olması lazım onu aktif edip ts3de mikrofon olarak onu seçersen senin masaüstünün sesi mikrofonundan direk karşıya gider youtube'a stereo karışımı nasıl açılır vs yazarsan bulursunMerhaba karsı tarafa müzik nasıl dinletirim bilgisi olan var mı
Önerin için teşekkürler ama ben oynadıgım oyunlarda acmak istiyorum soundpad işime yaradı ancak ses ayarlanmıyor cok ses gidiyor karsı tarafakanka troll amaçlı falan düşünüyorsan eğer windows'un mikrofon ayarlarında stereo karışımı olması lazım onu aktif edip ts3de mikrofon olarak onu seçersen senin masaüstünün sesi mikrofonundan direk karşıya gider youtube'a stereo karışımı nasıl açılır vs yazarsan bulursun
rica ederim ne demek ama soundpad hiç kullanmadım hayatımda bide yanlış hatırlamıyorsam csgo tf2 gibi valve yani source oyun motorunu kullanan oyunlari için bir uygulama vardı belli mp3 dosylarını mikrofondan çalıyordu eğer oynadığın oyun onlardan birisiyse deneyebilirsinÖnerin için teşekkürler ama ben oynadıgım oyunlarda acmak istiyorum soundpad işime yaradı ancak ses ayarlanmıyor cok ses gidiyor karsı tarafa
Uygulama adını söylemediğin sürece bakamamrica ederim ne demek ama soundpad hiç kullanmadım hayatımda bide yanlış hatırlamıyorsam csgo tf2 gibi valve yani source oyun motorunu kullanan oyunlari için bir uygulama vardı belli mp3 dosylarını mikrofondan çalıyordu eğer oynadığın oyun onlardan birisiyse deneyebilirsin
o dediğin şey için bi program var linki şuan bende yok outubeye yazarsan çıkarMerhaba karsı tarafa müzik nasıl dinletirim bilgisi olan var mıy
o dediğin şey için bi program var linki şuan bende yok outubeye yazarsan çıkarMerhaba karsı tarafa müzik nasıl dinletirim bilgisi olan var mıy