Seçkin Üye
Ben hiç acımadım, arkadaşım çok eski bir tel kullanıyordu hiç acımadımArkadaşlar kimse kusura bakmasında bu tarz eşek şakaları hiç hoş değil. Biraz vicdanlı olursanız insanların durmunu anlarsanız ne demek istediğimi anlayacağına eminim
webden gönderirsek kasmaz galiba ayrıca kodu bildiğimiz kopyalayıp yapıştır gönder diim? knk wp si donuyo rmu kapanıyor telefon yneilemeden düzelmiyordur dimi?Selamlar,
Kodu, gönderene kadar gerçekten çok zamanını aldı.
Daha gönderenmedem, benim cihazını kastırdı.
Link;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Tabi dozunda kullanmak lazım mesela sadece telefonları çökertiyorsa kod gönderip 5 dk sonra webden silmek lazım yoksa kulakların çınlarArkadaşlar kimse kusura bakmasında bu tarz eşek şakaları hiç hoş değil. Biraz vicdanlı olursanız insanların durmunu anlarsanız ne demek istediğimi anlayacağına eminim
ya o telefonu bozulsa o an işlemci yansa belli ki eski telefon kullanmasını baz alarak durumunun kötü oldugunu varsayarak konusuyorum. Bir daha alabilecek mi ?Ben hiç acımadım, arkadaşım çok eski bir tel kullanıyordu hiç acımadımdirek attım üst üste
Hocam webden girersek çökmez demi belirli cihazları mı çökertiyor?
Wp web'e giremedim, şuan bir delilik yapıp belki denerim o zaman geri dönüş yaparım.webden gönderirsek kasmaz galiba ayrıca kodu bildiğimiz kopyalayıp yapıştır gönder diim? knk wp si donuyo rmu kapanıyor telefon yneilemeden düzelmiyordur dimi?
Wp web'e giremedim, şuan bir delilik yapıp belki denerim o zaman geri dönüş yaparım.
Alır ya sorun olmaz, 1 tanede senin için gönderimya o telefonu bozulsa o an işlemci yansa belli ki eski telefon kullanmasını baz alarak durumunun kötü oldugunu varsayarak konusuyorum. Bir daha alabilecek mi ?
Pc'den Webe bağlanmaya çalışıyorum, sabahtan beri giriyordu şimdi girmiyorHocam wp giremeden webi nasıl açıcaksınız
Çökertten koddan olabilir miAlır ya sorun olmaz, 1 tanede senin için gönderim
Post automatically merged:
Pc'den Webe bağlanmaya çalışıyorum, sabahtan beri giriyordu şimdi girmiyor
Hocam, kodu zaten denediğim zaman: wp kastı 10-20 saniye boyunca, attığım zaman wp'dan attıÇökertten koddan olabilir mi
Siz baya sınırları zorlamışsınız hocam wp yi telefona baştan yükleyin mesajları yedeklediyseniz kurtarırsınız yoksa biraz zorHocam, kodu zaten denediğim zaman: wp kastı 10-20 saniye boyunca, attığım zaman wp'dan attı
Çalışır.grup chatinde calisirmi XD
bu benim cihazıma zarar verir mi?Selamlar,
Kodu, gönderene kadar gerçekten çok zamanını aldı.
Daha gönderenmedem, benim cihazını kastırdı.
Link;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunda detay verilecek bir şey yok aslındaTam olarak nasıl işliyor? Detay verir misin biraz daha kullanımı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?