Kartal Göz Ünvanı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
İyi akşamlar dostlar,
oyundaki bu ünvanı alabilmek için görevin istediği gereken şartları yerine getirdim fakat yine de ünvanı vermedi, vermesi için yapmam gereken ekstra bir şey var mı?

Not: Hesap tekli modda platin 4 rütbesinde
ve;
oyundayken awm ile ilk adamı 150m'den headshot atarak tek mermi ile, ikinci adamı 144m'den yine headshot atarak tek mermi ile ve son adamıda 127m'den yine headshot atarak öldürdüm, ve bu üç adam arasında başka bir silah kullanmadım ve ayrıca ateş etmedim ve dolayısıyla herhangi bir ıskalama veya başka bir boşa atış durumuda gerçekleşmedi.

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
PUBG'de veya Steam'da böyle büyük kuruluşlarda sistem hata yapabiliyor büyük ihtimal kabul etti ama ödülünü yani başarını vermedi sana 1 veya 2 saate gelir merak etme

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bunu Klasik Modda mı yaptın?

evet dostum, dediğim gibi; "tekli klasik mod"

PUBG'de veya Steam'da böyle büyük kuruluşlarda sistem hata yapabiliyor büyük ihtimal kabul etti ama ödülünü yani başarını vermedi sana 1 veya 2 saate gelir merak etme

sanmıyorum dostum, çünkü bu anlattığım maçı dün attım, üstünden 24 saat geçti. ve maçı attığım sırada rank'ım platin 5'ti. Acaba bundan dolayı mıdır diye düşünüyorum ama mantıksız geliyor, çünkü görev açıklamasında platin kaç olmanız gerektiği yazmıyor, sadece platin kademeden bahsediyor.

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
evet dostum, dediğim gibi; "tekli klasik mod"

sanmıyorum dostum, çünkü bu anlattığım maçı dün attım, üstünden 24 saat geçti. ve maçı attığım sırada rank'ım platin 5'ti. Acaba bundan dolayı mıdır diye düşünüyorum ama mantıksız geliyor, çünkü görev açıklamasında platin kaç olmanız gerektiği yazmıyor, sadece platin kademeden bahsediyor.
üzerinden 24 saat geçtiyse daha iyi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kullanarak feedback atabilirsin en kısa sürede dönerler bana 20 dk içinde dönmüşlerdi

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sen yanlış okumuşsun kardeşim art arta 3 kişiyi iskalamadan tek vuruşta kafadan öldürmen gerekiyor ve metre olarak aynı değişen yok acıklamayı iyi oku.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sen yanlış okumuşsun kardeşim art arta 3 kişiyi iskalamadan tek vuruşta kafadan öldürmen gerekiyor ve metre olarak aynı değişen yok acıklamayı iyi oku.

bence sen benim attığım post'u yanlış okumuşsun dostum, tekrar ve dikkatli bir şekilde okumanı tavsiye ediyorum. Postta bahsettiğim adamların üçünü
de art arda vurdum, yani 1. sinden 2.'sine geçene kadar arada başka bir adam görüp onu taramadım veya hiçbir şekilde başka bir şeye ateş etmedim.

Biraz bekle gelir diye tahmin ediyorum

Sanmıyorum dostum, bu ünvanı önceki hesabımda daha önce almıştım, oyun biter bitmez direk geliyor normalde.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeşim benimde sana anlattıgım 3 kişiyi direk kafadan vurup öldüreceksin adam direk ölmesi gerekiyor ve hepsinin uzaklık mesafesi aynı olması lazım. yok görevi saymıyor tek atışta öldürmen gerekiyor kask düşse bile saymıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...