Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
para vermek yerine internetten bakıp kendın yapabılırsın ancak pcın pahalıysa rısk atamam dıyosan tahmını 300 400 tutar dıye dusunuyorum her yer pahalı
dostum eğer güvendiğin bir bilgisayarcıya gidersen iyi olur. maaliyeti fazla tutmaz. sana tavsiyem temzileme videoları izle ve kendin yap. daha sağlıklı olabilir. ben bilgisayarcılara güvenmiyorum
farklı yerlere göre değişir ortalama temizleme macun değişimi falan filan 100 200 tl tutar bence kendin yap derim youtubedne izleyerek yaapabilrisin basit şekilde
Arkadaşlar işlemciye termal macun ve kasa temizliği ne kadar tutar? temizleme sökme takma işlerinden anlamadığım ve sisteme zarar vereceğimi düşündüğüm için yapamıyorum ben.
youtubeden izle para verme verme boşuna valla güven kendine. pc kullanıyorsun söküp takmayı temizlemeyi bilmiyorsun olmaz! öğren ya zaman ayır biraz<z buna araştır