Kasa Çalışıyor Ama Ekran Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni sistem sipariş etmiştim ve bugün geldi hayırlısıyla. Her kablosunu vs taktım kasa çalışıyor ama monitöre ekran gelmiyor. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin biraz acil. /üstünde sata yazan ufak girişi ve ince olan bir kablo vardı kutu da. Onla bir alakası olabilir mi acaba.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hdmi (ya da vga vs.) kablosunda , monitör ve kasanın girişlerinde bir problem olmadığını düşünüyorsan sorun ekran kartı , ram veya işlemciden olabilir. Eğer yapabiliyorsan kasaya başka ram takmayı ve kasayı başka bir monitöre bağlamayı deneyebilirsin

• Konuyu başlatan
  • Admin
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
sorun ramda ve ya islemcide ola bilir
Rami kontrol et
Post automatically merged:

Olabilir yada yedekte olabilir(kablo).monitor kablolarına ve monitora bak.
Ram, işlemci ya da ekran kartında sorun yok arkadaşlar. Büyük ihtimal monitör eski diye kaldırmıyor. Dc de bazı arkadaşlar sağolsun bilgi verip yardımcı oldular. Dönüştürücü alacam yarın sonra denicem olur büyük ihtimal.
Hdmi (ya da vga vs.) kablosunda , monitör ve kasanın girişlerinde bir problem olmadığını düşünüyorsan sorun ekran kartı , ram veya işlemciden olabilir. Eğer yapabiliyorsan kasaya başka ram takmayı ve kasayı başka bir monitöre bağlamayı deneyebilirsin
Sorun monitör de galiba zaten. Dönüştürücü deniyeceğim. Umarım düzelir. Monitör eski diye ekran kartını kaldırmıyor büyük ihtimal.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yeni ekran kartı eski tip monitörlerde olmuyor,senin monitör vga girişliyse görüntü gelmez. Vga-Hdmi dönüştürücü alman lazım. Alıp hala olmuyorsa ekran kartını kontrol et

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun güle güle kullan
Teşekkür ederim dostum.
Yeni ekran kartı eski tip monitörlerde olmuyor,senin monitör vga girişliyse görüntü gelmez. Vga-Hdmi dönüştürücü alman lazım. Alıp hala olmuyorsa ekran kartını kontrol et
Aynen ekran kartı yeni zaten; RX 570 8 GB. Ondan kaldırmıyor olabilir. Monitör de Vga girişli oda doğru. Dönüştürücü deniyeceğim yarın. Düzelmesi umuduyla hayırlısı bakalım. Hala aynı sorun devam ederse ustaya baktırırım.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Asusun yapmış olduğu 144 haz monitör var almanı şiddetle tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...