KASA power suuply

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bütçeniz varsa kasayı değiştirmenizi öneririm i5 11400 içinde iyi olur, eski kasaların hava sirkülasyonu çok iyi değil sıcak havayı dışarıya tam atamıyor
şuanlık 450 tl var onlada power suuply alacağım ama kasanın içindeki parçaları satıp kasa alacağım ama işte bu kasanın beni idare etmesi lazım etmezmi sence i5-11400ü 1 2 ay

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çoğu kasada vidalama için gerekli olan delikler oluyor sıkıntı olucağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yapmaz kasa hava çıkışı nereyse oraya doğru bağlaman daha iyi tabi ona göre hava akışını yapıyor kasa ona göre kurulmus bir sistem

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar benim power suuply kasamın üst tarafında ve fanı dışa doşru üflüyor arkadan eski bir kasa yeni bir power suuply almak istiyorum oaraya uyarmı ve fanı nereye doğru üfleyecek yeni alırsam bide fanı işlemciye doğru üflerse sorun yaratırmı acil yardım
uyar ancak eski kasana yeni psu almanı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yaratmaz kanka aynı olay bendede olmuştu

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar benim power suuply kasamın üst tarafında ve fanı dışa doşru üflüyor arkadan eski bir kasa yeni bir power suuply almak istiyorum oaraya uyarmı ve fanı nereye doğru üfleyecek yeni alırsam bide fanı işlemciye doğru üflerse sorun yaratırmı acil yardım
Fanı zaten dışarı doğru üflemesi lazım çünkü içerdeki sıcaklığı dışarı atarak soğutuyor yeni power alacaksanda watt ına dikkat ederek almanı öneririm düşük wattlı alırsan sistemini çalıştırmayabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İşlemciye doğru üflemesi herhangi bi sorun teşkil etmiyor işlemcinin kendine ait fan da var

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sorun yaşamazsın git araştır sistemini beslicek güce göre bişey bul ve al

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok bir sorun yaşamazsın eğer yaşayacak olursanda kasa bakman gerekebilir mütevazi takılmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...