Kavgadan Kaçma Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kaçınılmaz bir olayın ortasına düştüyseniz karşı taraf ne kadar kalabalık olursa olsun baskınlılıgınızı bırakmamanız lazım örnek olarak ses yüksek olmalı atarı gideri elden bırakmamanız lazım gerekirse bol keseden sallayın derim :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kacınılmaz bir kavganın ortasına düşmüşsen geri vites yapmıycan abi ha sana tut gir kapış demiyorum ama kendini ezdirme korktugunu bellı etme tersıne bagır cagır üstünlügünü koru aksi halde yanarsın :D

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
arkadaşın yoksa ailenden büyük birisini çağır yada polis olabilir ama olayı kapatmaya çalış yoksa sürekli sürekli uğraşırsın

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
çingene dilinde konuş bişey yapmaazlar :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
En büyük kabadayılık beyefendiliktir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kavgadan kaçmak için karşı tarafa sürekli haklısın onu haklı bularak kaçmayı denemelisin yanlış oldu sen haklısın kusura bakma lafları az olsada yararı olacaktır başka türlü olmayacajtır

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben bundan yıllar önce lise için yeni okula geçmiştim hiç tanımadığım bir semt hiç tanımadığım insanlar falan bu tip insanlar ne yazık ki her yerde varlar bunlara karşı tek yapacağın şey cesur olmak onlardan korkmadığını göstermektir bir tane çocuk arkadaşımı (saf temiz korkak bir çocuktu) hoşlandığı kızın yanında zorbalamışlar bundan dolayı çocuklara bende yaptığınız erkekliğe yakışıyor mu falan ayağı çekmiştim kendisi çıkışa çağırdı bende gideceğimi söyledim bi baktım sınıf grubundan numaramı almış abisine atmış abisi aradı işte yok çıkışına geleceğiz falan filan dedi bende bugün çıkışıma gelirsiniz belki döversiniz beni eyvallah e bu işin yarını var okulda koruyabilecek misiniz kardeşinizi siz beni bugün öldüresiye dövseniz yarın da ben kardeşinizi tek düşürüp öldüresiye döverim dedim sonra bi baktım arayacağım diyip kapattı (Sanırım kardeşini aradı güçlerinin yetmediğini anlayınca) sonra geri aradı kardeşimizin kusuruna bakma sen ona dokunma biz de sana dokunmayacağız dedi bende dedim ki kendisine erkekliği öğretin gerisinin önemi yok bana dokunmayana elleşecek değilim dedim çocuk da gelip özür diledi sustu bir nevi böylelerine böyle dikleneceksin kendini ezdirmeyeceksin en max dayağını yer bi ara sen dayak atarsın gün gelir devran döner lakin şunu da söylemem gerekiyor kendini ezdirirsen sırf zevk için seni zorbalarlar..

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka İstanbul'daysan söyle bir kamyon adam toplayıp geleyim. Bu lavuklardan korkma boşuna zamanında az dövmedik bu tarz okulun "belalı" amiplerini.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
4 yıldır mma tarzı dövüşüyorum dostum konum atman yeterli.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu tiplerden ne kadar çok korktuğunu belli edersen o kadar üstelerler kardeşim. Sana önerim korkmadığını her fırsatta belli etmen. Eğer çok cıvıtırlarsa şikayet etmekten de çekinme, yasalar zorbalar için vardır zaten. Müdüre de gidersin polise de bunlar ayıp şeyler değil. Sen susarsan o susarsa bu tipler ömürleri boyunca zorbalık yapmaya devam ederler. En fazla dayak yiceksin diye günlerinin bu kadar eziyet gibi geçmesine neden müsade ediyorsun

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ya tarih olcan yada tarih yazcan :D kuzenlerini falan çağır bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence gidip müdüre şikayet et ve ailene söyle okula gelsinler güzelce velilerini de çağırsınlar bak hepsi nasıl muma dönüyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
falsh at kaç yada yukarda yada arkada bişi var de topuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...