Kaynak kodları nedir ve nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Selamlar, her yerde kaynak kodları görüyorum ama nasıl kullanacağız? Nerede kullanacağız? Kendi kaynak kodumuzu nasıl yazacağız falan bana detaylı anlatım yapabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostum samimi düşüncem konuya bu kadar uzaksan biri bana anlatsın demeyle olmaz. Bilgin olması gereken bir çok konu var ki birinin anlatmasıyla anca ezber yaparsın.
Temel olarak iyice öğrenmen gereken konular:
-Bilgisayarda (ramda) verilerin nasıl tutulduğu ve bilgisayar mimarileri-işlemci-ram bellek-assembly dili gibi terimler.
-Programlama dilleri ve bu dillerle ramdeki verileri değiştirmek.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yazılım bilmen gerekiyor zira gördüğün kaynak kodlarının hangi dilde olduğunu dahi anlayamıyorsan baktığında biri sana ne yapacağını gösterse de yapamazsın önce Yazılım dillerini uzantılarını ve temellerini öğren eğer iş hayatında bir kaynak kodsa bu Java veya python dilindedir muhtemelen hile dünyasında isen C++ ve C# olması muhtemeldir çoğunlukla C++ ve emin ol temel düzeyde yazılım ve orta düzeyin üstünde ingilizce bilmiyorsan bu hazır kaynak kodlarını yani source'leri bile derleyecek bir PASTER olamazsın ki Lamer'dan sonra büyük hakaret bence PASTER da bir çeşit lamer demektir kısaca biri sana anlatsa da anlamazsın yazılım öğrenmekle başla sonra kendi kendine yol haritası oluşturursun

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
her kod için compile programları farklıdır. yani belirli tek bir cevap bulamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Birisi anlatsın ile olacak iş değil, YouTube'da çok video var bakabilirsin araştırırsan bulursun forumlara yazarak değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
yazılım bilmeden çok zor kanka baktığın zaman ne olduğunu anlaman gerekiyor sıfırdan başlamalısın

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Kaynak kodları programın yapılırkenki kodlarıdır. Çoğunlukla github gibi sitelerde uygulamalar ve source codes ( kaynak kodları paylaşılır )

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ilk önce kodlama bilmen lazım neyi nerde nasıl kullanacağını anlarsın zaten

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Açık kaynak kodu olan programı istedigin gibi geliştirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...