- Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
arkadaşlar kayseri spor futbol okulunu gitmemi önerirmisiniz ben hatayda yaşıyorum kayseri spor okulunda yükselirmiyim acaba
yaş = 16
yaş = 16
iyi oynayanları klübe alıyorlarmış aylık ücretliİnşallah yükselirsin çünkü iyi oynayıpta hakkı yenen çok oyuncu var
dostum kayserispor klüp okulunda hayır çıkarmı acaba boşa girmiş olmayalımiyi oynuyorsan kulüpler ön eleme alımları ile alım yapıyorlar dostum
ben bu sporu yapacağım diyorsan karar senin
dostum bende diyorum ki iyi bir oyuncu isen çok rahat seçilirsindostum kayserispor klüp okulunda hayır çıkarmı acaba boşa girmiş olmayalım
aynen knk katılacam yeteneğim var ama kendimi gelişrimem gereklidostum bende diyorum ki iyi bir oyuncu isen çok rahat seçilirsin
boy,kilo,sağlık sıkıntın yoksa alabilirler sansını denemen lazım
knk bende kilo felan yok kaslı vücudum var fiziğim yerindevalla buradaki çocuklar parayla gidiyor o okua yarısından fazlasını ****leri obez olmasın diye göneriyor 200 kişiden 5 6 tanesini yükseltiyorlar diğerleri gene aylık para vererek devam edşyor kayseride yaşadığımdan biliyorum
knk yaşım 16 iyimi hala şansım varmıbu sana bağlı bir şey kendini kanıtlarsan antrenörlerin gözüne girersin seni alırlar
Hala yolun başındasın 16 fazla bir yaş değil kiknk yaşım 16 iyimi hala şansım varmı
knk şansımı deniycem idmanlara mart ayında başlaycaklarmışHocam kendini belli edersen her türlü yükselirsin. Parayla torpil işleri genellikle İstanbul da çok oluyor. Özellikle yetenek avcılarının geldiği maçlarda çok iyi oynaman gerek.
Hocam dediğim gibi bir konuda öne çıkmanız gerek, özellikle Atletiklik konusunda öne çıkmanız iyi olacaktır.knk şansımı deniycem idmanlara mart ayında başlaycaklarmış
evet varşuan lisansın varmı herhangi bir kulupte
gitmemi önerirmisinyetenek varsa nereye gittiğinin pek bi önemi yok. Keşfedilirsin