Kedi mi yoksa köpek mi tercih ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
köpek ama sadece husky seviyorum zamanında verdı bahçede bakıyorduk sadece peynir ve kırmızı et seviyordu eceliyle öldü hep yattığı ağacın gölgesine gömdük olsa tekrar şansım husky alırım çok tatlı hayvanlar

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence öyle sevmesine diyosan kedi ama birlikte yaşiyacak bi hayvansa köpek kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kediler daha akıllı geliyor bana 3 kedim var temizler sadece bi tüy problemleri var o kadar

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bizim evde kedi var ama herzaman köpeği tercih ederim büyük ihtimalle çünkü sadıklar kediler biraz bencil oluyor yanlış anlaşılmasın çok seviyorum ama kısaca kedin olunca o sana kölesi gibi davranıyo köpektede tam tersi :D
tabiıki kopek daha sadık kediler nankör bana göre

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kedi , köpeğin dışkısı çok kötü kokuyor evin içinde olacaksa kedi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
köpekleri daha çok tercih ederim çünkü sadık olduklarını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ikisi de büyük sorumluluk karar vermeden önce çok detaylı araştırma yapmalısın ve bu sorumluluğu aldıktan sonra geri dönüşü yok. kendi çocuğun gibi oluyor ve kimseye sahiplendiremiyorsun (kendi açımdan) ee kendimde bakamıyorum bir sürü yük var sırtımda çok zor gerçekten. en iyi mama ile besledim yıllarca (orijen) ama bilinçsiz olduğum için mama kabını sürekli dolu tutardım. cahillik işte sonra hastalandı kedim gitmedik veteriner bırakmadım. bir sürü param gitti.(veterinerleri selamlıyorum) çok küçük detaylara dikkat etmen gerekli sonuçta hiç büyümüyorlar, hep çocuk kalıyor yemeğini suyunu tuvaletini vs hep sen yapmak zorundasın. ortalama 15 yıl.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
kopek daha iyidir bence. ama cok daha masrafli da tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...