Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kedi eve adapte olabiliyor ama köpek evde beslenmez ve dışkısı büyük sıkıntı olduğu için aşırı kokar + İslam inancın varsa evde köpek beslemek caiz değil. Hayvanlar evde beslemek için yaratılmadı, bahçen varsa beslersin. Hiçbir şey için bir canlının özgürlüğünü hapsedip üreme organını kesemezsin buna doğru demeye ahlak ve vicdanım kabul etmez. 'Şahsi görüşümdür'. Herkes kendinden sorumludur, herkesin kendi fikri vardır karışmam.
kanka ikisi de muhteşem hayvanlar ya köpek bakımı apartmanda yaşayan biri için daha zor ama kedi ise kendi kendine bakıyor zaten ben kedileri bir tık daha çok seviyom
Normalde köpekler insanlara karşı daha sadık fakat evlerde fazla köpek beslenemediği için çoğunlukla apartman katlarında insanlar rahatsız olduğundan dolayı köpek tercih edilmiyor ama kedide aynı şekilde köpekler kadar sadık olmasa da sahiplerinin her zaman peşinden gezerler ben evde kedi besliyorum ama elimden gelse de köpekte besleyebilsem (Kedimin aşılarının hepsi tam)