Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Evet yanlış duymadınız, amacım kesinlikle rahatsızlık vermek değil ama ne bilim üzüldüm. 2 Gün önce nasıl bir şey yapabilirim site de yorum yapabilirim boş olarak spam değil de veya boş yorum atmak yerine düzgün yorum nasıl yapabilirim der iken hikaye bölümü olduğunu keşfettim hem burada hikaye paylaşıp vakit geçirebileceğim bir yer hem de boş yorum atmamış olacaktım. Sonra işte o gün bir şeyler yazdım düşünüp sonra dün paylaştım bunu. Ve devamını yapmaya karar vermiştim. Bu gece yarısı da bir kaç saat onunla uğraşıp ikinci kısmı devamını yazdım daha sonra paylaştım. Bir süre geçti ve az önce kendi yazmış olup kendim kurgulamış olduğum hikayemden telif yedim yoksa arka planda benden bir tane daha mı vardı bilemedim. Neyse işin şakası ilginç bir durum böyle bir durum da ne yapılabilir bilmiyorum. Belki bir yanlışlık olmuştur veya başka bir durum olmuştur bilemiyorum. Desteğe yazdım şuan onu bekliyorum. Siz peki ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da veya daha önce böyle bir şey yaşadınız mı yada telif falan yediniz mi bir şeylerden? Bana soru falan solabilirsiniz veya muhabbet de edebiliriz.