Kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3D Artist
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Nasıl hissettiğimi kelimelere bile dökemeyecek kadar kötü hissediyorum gün geçtikçe benden bir parça kopuyor yok oluyorum gibi hissediyorum çok dar bir çukur kazıyor gibiyim ve çıkamayacağımı bile bile yukarıdan gelen ışık azaldıkça daha kötü hissetmeye başladım sizce ne yapmam gerekiyor ilaç kullanmak ve psikoloğa gitmek istemiyorum gözlerim artık bulanık görüyor çevremdeki insanları birer birer sildim arkadaşlıkları yanımda durmaları hem benim için hem onlar için zararlı ve boşa zaman kaybı olarak düşündüğümden dolayı böyle yaptım fakat arkama dönüm bakınca yine başka bir hata yapmış gibi hissettiriyor gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum intihar edecek kadar bile gücüm yok ne yapmama gerekiyor böyle bir durumda olsaydınız ne yaparsınız kendimi çok büyük bir adada tek başıma kalmış gibi hissediyorum bir şeyler ararken...
-
-
-
Belki de cesaret edip ve iyi bir neden bulup intihar edersem lütfen beni basit biri olarak görmeyin gerçekten çok çabaladım bunu bilmenizi istiyorum ve bunu buraya yazma nedenim kimsemin olmayışıdır ne aile ne dost ne tanıdık. Gerçekten çabaladım kendimden nefret edecek kadar çok çabaladım ama olmadı her birinize teşekkür ederim bu yazıyı okuyup okuyacak olana herkese ve lütfen benim gibi bir insan bulur görür hissederseniz lütfen elinden tutun zor da olsa sıkıcıda olsa destek verin çünkü ben hep istedim içimden hep yalvardım göz yaşı döktüm fakat söyleyemedim utandım acınacak hale düşmekten korkarken tam orasına düştüm bu durumun lütfen benim gibi düşünen birini tanırsanız yardımı olmaya çalışın benim maddi olarak hiç bir sıkıntım olmadı fakat her konuda yardımcı olmaya çalışın lütfen.

Son düzenleme:
Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Reis sen bi psikoloğa görün ne bu karamsarlık ölmüşte ağlayanın yokmuş gibisin hayattan zevk alamaya bak yaşamaya depecek bir çok şey var

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
psikoloğa görünmeni tavsiye ederim dostum eminim daha iyi hissedersin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum psikoloğa gitmen senin için eksik ya da ezik bir şey değil emin ol daha iyi olursun. Hayat her zaman stabil gitmiyor. Bitti dediğimiz anda öğrendiğimiz bizi bir sonrakine hazırlıyor. Hiç bir şey senden değerli değil sevdiğin şeyleri yapmaya çalış. Her zaman olmuştur tamam bitti şu an maf oldum dediğimiz zamanlar ama merak etme Öldürmeyen güçlendirir ve hayat seni her iyi ya da kötü tecrübe ile bir sonraki aşayama hazırlar. başarılı insanların başarıyı yakaladığı ve başından geçen olaylara bakmanı tavsiye ederim. Sen rahat ol zamanın gelecektir.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim benim sıkma canını hiçbirşey senden değerli değil istersen bir psikoloğa görün eminim seni anlayacaktır korkma kardeşim ya seni deliler hastanesine kapatacak değiller birşey olursa yazarsın kardeşim insta : 1marsprensi

Üye
5 HİZMET YILI
ben ığdır da askerlik yapıyordum 1 ay önce bitti 6 ay süren kısa askerlikten sonra çantamı biletimi alıp ewe döndüm ailemin yanına sonra sevdiğim kızı görmek için uçak bileti aldım babası polis geçici görev için gittiği ankaraya omu görmeye gittiğini söyledi ben ona teskeremin 3 gün sonra olduğunu söyleyerek süpriz yapmak istedim ve instegrama attığı kafede çekilmiş fotoyu gördüm 15 dk önce attılmış şansım varsa yetişirim dedim uçağım 12.45 havalandı 13.20 de indim ve 25 dk taksi ile gittim foto ben takside iken 15 sonra attılmış ewet şansım vardı yetiştim ama kafeden başka herifin kolunda çıkarken şimdi size şöyle yaptım böyle yaptım diyeyecek hiçbir şeyim yok sadece son kez baktım yüzüne ve aynı hızda geri döndüm işte şuanda ne kadar iyi isem o kadar iyim ama şunu söyliyim gerçekten hayata başka şeylere değer vermeden önce size değer verenleri görün

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
psikoloğa görün diyenlere bi antidepresan versen zombi gibi gezer veletler. onlara aldırış etme,kendinin uzmanı sensin. yaşam komandosu ol,zafere,başarıya,huzura giden her yol üzüntüden,stresten ve hergün ölmekten geçer.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Böyle olsaydınız ne yapardınız sorusuna cevabım güçlü olmaya çalışırdım hayat zaten kısa ileride beni nelerin beklediğini merak ederdim kendime hedefler koyardım gelecek yıllarda nerede olacağım nasıl bir yaşantım olacak düşünceleriyle kendimi motive ederdim belki şimdi ki bu kötü durumum ileride düzelir bugünlere güler geçerim diye düşünürdüm bu hayatta benden değerli ne olabilir ki diye düşünürdüm ve güzel amaçlar edinirdim.

TüRKiŞDaYı
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum biraz trol olursan hayatta kendini iyi hissedersin

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba güzel kardeşim,
Hayatta her zaman zorluklar olabiliyor. Eğer hayatımızda zorluk olmasaydı, güllük gülistan olarak geçseydi dünyada olmamızın pek anlamı olmazdı. Yapman gereken tek şey sabır. Evet söylemek kolay biliyorum. Kimsenin ne yaşadığını bilemem ancak elden başka çare gelmiyor. Düşünmemeye ve sabretmeye çalış. Derdi veren illaki sabrını da verecektir...

Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşım, hissettiklerini ifade etmenin bir yolunu bulmalısın, böylece sahip olduğun bu hislerde boğulmamalısın

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Dostum seni çok iyi anlıyorum. Ama inan bana bu çok gereksiz bir duygu. Bir an önce bu duygudan çıkmaya çalış. Bir hobi edin. Kendini mutlu et ya kendini keşfet.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
kafanı dağıtacak birşey bul bence düzgün arkadaşlıklar kurup takıl oyun oyna film izle vs. ama en iyisi bi psikologla görüş adamlar boşuna bu işi yapmıyorlar faydası olabilir olmazsada kendini rahat hissedeceğini düşündüğün şeyler yap [tabikide kötü şeyler değil xd] hepimizin sıkıntısı var benimde dahil bi tek kendin sorun yaşadığnı düşünme sabret

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kendini her zaman iyi hissetmeye çalış ve kötü düşünme zaman her şeyin ilacıdır

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Sana tavsiye içini dökecek bir sırdaş edin böylece kendini hiç yanlış hissetmezsin sıkıntıların bir nebze olsun zayıflar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...