Nasıl hissettiğimi kelimelere bile dökemeyecek kadar kötü hissediyorum gün geçtikçe benden bir parça kopuyor yok oluyorum gibi hissediyorum çok dar bir çukur kazıyor gibiyim ve çıkamayacağımı bile bile yukarıdan gelen ışık azaldıkça daha kötü hissetmeye başladım sizce ne yapmam gerekiyor ilaç kullanmak ve psikoloğa gitmek istemiyorum gözlerim artık bulanık görüyor çevremdeki insanları birer birer sildim arkadaşlıkları yanımda durmaları hem benim için hem onlar için zararlı ve boşa zaman kaybı olarak düşündüğümden dolayı böyle yaptım fakat arkama dönüm bakınca yine başka bir hata yapmış gibi hissettiriyor gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum intihar edecek kadar bile gücüm yok ne yapmama gerekiyor böyle bir durumda olsaydınız ne yaparsınız kendimi çok büyük bir adada tek başıma kalmış gibi hissediyorum bir şeyler ararken...
-
-
-
Belki de cesaret edip ve iyi bir neden bulup intihar edersem lütfen beni basit biri olarak görmeyin gerçekten çok çabaladım bunu bilmenizi istiyorum ve bunu buraya yazma nedenim kimsemin olmayışıdır ne aile ne dost ne tanıdık. Gerçekten çabaladım kendimden nefret edecek kadar çok çabaladım ama olmadı her birinize teşekkür ederim bu yazıyı okuyup okuyacak olana herkese ve lütfen benim gibi bir insan bulur görür hissederseniz lütfen elinden tutun zor da olsa sıkıcıda olsa destek verin çünkü ben hep istedim içimden hep yalvardım göz yaşı döktüm fakat söyleyemedim utandım acınacak hale düşmekten korkarken tam orasına düştüm bu durumun lütfen benim gibi düşünen birini tanırsanız yardımı olmaya çalışın benim maddi olarak hiç bir sıkıntım olmadı fakat her konuda yardımcı olmaya çalışın lütfen.
-
-
-
Belki de cesaret edip ve iyi bir neden bulup intihar edersem lütfen beni basit biri olarak görmeyin gerçekten çok çabaladım bunu bilmenizi istiyorum ve bunu buraya yazma nedenim kimsemin olmayışıdır ne aile ne dost ne tanıdık. Gerçekten çabaladım kendimden nefret edecek kadar çok çabaladım ama olmadı her birinize teşekkür ederim bu yazıyı okuyup okuyacak olana herkese ve lütfen benim gibi bir insan bulur görür hissederseniz lütfen elinden tutun zor da olsa sıkıcıda olsa destek verin çünkü ben hep istedim içimden hep yalvardım göz yaşı döktüm fakat söyleyemedim utandım acınacak hale düşmekten korkarken tam orasına düştüm bu durumun lütfen benim gibi düşünen birini tanırsanız yardımı olmaya çalışın benim maddi olarak hiç bir sıkıntım olmadı fakat her konuda yardımcı olmaya çalışın lütfen.
Son düzenleme: