Kendimi geliştirmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar lise 3'e gidiyorum karantinadan dolayı 9. sınıfım yandı ve bazı olaylar yüzünden 10. sınıfı da iyi geçiremedim , yazılım mühendisliği istiyorum ve tek yüksetmem gereken dersim Matematik , TYT-AYT hiç yok , nasıl sıfırdan başlayabilirim bildiğiniz kaynaklar var mı ? bir de yazılıma nereden başlamalıyım ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Temel matematik konularını ve sorularını gözden geçirebilirsin birçok youtube'da video var eğitim setleri alabilrsin yazılım mühendisliği ile uğraşan insanlarla iletişim kurabilirsin onlarla muhatap olup bilgini tazeleyip arttırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
işe en baştan başlıcaksın knk ha şuda var eğer kafan almıyorsa matematik ne yaparsan yap düzelmiyor bilgine ilk okul seviyesinden başla

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Mat için Aktif matematik sıfırdan başlayanlara
Post automatically merged:

Türkçe için Hız ve Renk yayınlarını tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
senin işin çok geç kalmış, ama başaramayacağın bir şey değil. kolay gelsin iyi çalışmalar.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tyt için soru çözümü yeterli olacaktır, AYT ise tamamen bilgi olduğu için konu anlatımı şart. Tyt ve Ayt matematikte yüksek netleri yapmış biri olarak sana önerim bu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sayısal derslerine ağırlıklı olarak önem vermen gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kişisel gelişim kitapları ..vs hepsi boş kardeşim ilk öncelik yabancı dil sonrasın da ne yapmak istediğin veya yeteneklerini keşfetmen gerekiyor. Türkiye'de sevdiğin işi yapmak çok zor bir olanak umarım. Bunu başarabilirsin. Yolun açık olsun asker o7

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar lise 3'e gidiyorum karantinadan dolayı 9. sınıfım yandı ve bazı olaylar yüzünden 10. sınıfı da iyi geçiremedim , yazılım mühendisliği istiyorum ve tek yüksetmem gereken dersim Matematik , TYT-AYT hiç yok , nasıl sıfırdan başlayabilirim bildiğiniz kaynaklar var mı ? bir de yazılıma nereden başlamalıyım ?
sana bir abi tavsiyesi sen pc den yazılım dersi al okuluda 2 yıllık oku bu zamanda artık diplomaya bakılmıyor ikası yöneten mustafa abinin dediği gibi biz diplomaya bakmıyoruz sadece yetenek ve çalışmaya bakıyoruz çokmüş bir türkiye var karşımızda emeğnizi boşa harcamayın arkadaşlar 4 senede öğretiklerini 1 sene de öğrenbilirsinz ben 2 tane üniveriste bıraktım bi tanesi 1.sınıftn diğeri 2. sınftan çokta takmayın yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
11. sınıf matematiğini halletmeye çalış elinden geldiğince 12 de zaten hepsine beraber çalışacaksın en azından 11. sınıf temelin sağlam olmuş olur ve sana verebileceğim en net tavsiye kesinlikle netlerin düşerse bile mezuna bırakmayı düşünme,eğer mezuna bırakmayı düşünürsen zaten mezuna bırakıp derece yaparım mantığıyla salıyorsun dersleri.Bunu sınava 1 yıl önce sınava 6 ay kala ''zaten ilk yılım kazanamasam bile mezuna bırakıp hallederim''diyip depreme yakalanan ve muhtemelen yeniden mezuna bırakacak biri olarak söylüyorum hayatın ne getireceği belli olmuyor sen boş zamanlarını ne olursa olsun iyi değerlendir çalış.Mezuna bırakmayı da düşünme.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sayısal bas abi Allah ne verdiyse sayısal kasacaksın başka çözümü çaresi yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Senin iş biraz zor gibi ama imkansız değil sonuç olarak, Temelden başlayacağın için vakit ayırıp uğraşarak kafa patlatarak yapabilirsin. Benim mesela zamanında matematiğe ilgim yoktu o yüzden hiç uğraşmamıştım. Youtube üstünde detaylı görsellerle anlatan hocalar vs bulunuyor onlar yardımcı olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
öğrenmeyi öğrenme inovasyon mega hafıza nın setlerine bak derim güzel ve keyifli oluyor ders çalışma isteği de oluyor.

Üye
3 HİZMET YILI
kardesim ilk önce ingilizce ögren lütfen ama garanti ögren sonra bir dil daha ondan snra meslek ne yapcaksan ona yönel

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
günümüz yaşamdan kişisel gelişim kitapları okumalısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
discord üzerinde aktif bir çok yazılımla ilgili sunucu var birine girip arkadaş edinebilirsin ve chatgpt var çoğu yazılım konusunda çok yardımı dokunuyo bana

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yaz kampları var onlara katılabilirsin daha çok video izlemelisin youtube den vesaire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...