Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Adımlarla Matematik" buna benzer isimde bir seri vardı, temeline göre oradan başlayabilirsin. Paragraf ve problemler çok önemli her gün 10 paragraf çözersen, yaklaşık 20-25 dakikanı alır, sınava dek 14.000 soru çözmüş olursun. Tabii bu kadar çözmeye gerek yok. Bir yerden sonra yeterliliğini hisseder 2-3-4-5 günde 10 soruya düşürebilirsin.
ingilizce seviyen b1 ve üstü ise c diliyle yazılıma başlayabilirsin öncesinde algoritma dersleri izlemeni öneririm seni çok ilerletir algoritma öğrenmek demek tüm dillere kolay adapte olabilmek demek
reis ben siber güvenlik okuyorum şahsen benimde temelim yandı gidemedim ama ben temelimi sağlam tuttum karantinada çalıştım baya sende temelini atman lazım biraz falza çalışmaya bak
Ders çalış, bol bol kitap oku, film-dizi seyret. Dil öğrenmeye çalış, hiç olmazsa çalabildiğin 1 müzik aleti olsun. Spor yap, sağlıklı beslen. Giyim kuşamına dikkat et