Kendimi geliştirmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kral geç falan yazmışlar takma daha lise 3 sün. Tyt netlerine odaklan. Ayt yi 12. sınıfta halledersin. İyi bir yazılım mühendisliği için 20k sıralama gerekiyor. Şimdi başlarsan çok rahat 20k yaparsın. Matematiği de düzeltmek istiyorsan bir tane hoca belirle. Kamp kitabını alıp onunla beraber ilerle. Özellikle de yanlış yaptığın sorular üzerinde dur. Başarılar 😉

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ayt fen yapcan birde youtube da abancan videolara abi

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka kamp kitapları var onlara bak yardımcı olur sana benim netlerimi -den 25 lere çıkarmıştı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yazılım dersinin yüze yüz eğitim olarak Direk kursunu al unide sana yine temel eğitim verirler bişey yapamazsin. Matematik hayatın her yerinde önemli orası ayrı bişey

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Düzgün bir hobi edin, şiir yazmak, kitap okumak veya roman yazmak gibi.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ilk tytden basla al bi tyt sosyal bilimler kitabi bide soru bankası yuru iste

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yazılımı üniversitede öğren şuan TYT yi bitirip AYT ye başlarsan efsane olur youtube dan kendine uygun hocayı seç matematikten başla mesela

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aslında formül oldukça basit Matematikte konu çalışmak denen olgu sadece ismen vardır konunun temel kilit noktasını bilmen gerekir ve asla o kilit noktadan soru gelmez hep farklı şekillerde gelir o yüzden sıfırdan başlamak kademe kademe seviyeyi artırmak gerekir zorluk için söylüyorum ancak zorluğu artırırken dikkat etmen gereken konu da soru sayısı ve bu sayıyı nasıl artıracağın olmalı kısaca soruyu çözmeye harcadığın süre çok önemli çok fazla soru çözersen artık bu senin kas hafızana yerleşecek ve gün geçtikçe o süre kısalacak ve sorunun zorluğu gözünde gitgide eriyecek Konuları anlaman ve daha da önemlisi sürekli her gün her gün soru çözmen gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Her şeyden önce kararlı olmak lazım kanka kendine güvenicen sonra başlıcan yoksa ne kadar çalışırsan çalış boş bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
dostum 32 yaşımdayım hala yeni üni bölümleri okumaya çalışıyorum kendini geliştirmenin hiç yaşı yok her zaman er yada geç emeğinin karşılığını alırsın sen kimseye aldırma yoluna devam et çalış geliş geliştir

Üye
1 HİZMET YILI
Temel matematik konularını ve sorularını gözden geçirebilirsin bu kadar digerleri cerez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...