Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum öncelikle adobe programlarında gelişmen ve sonrasında freelance sitelerine bakmanı öneririm ayrıca yabancı sitelere bakarsan senin için daha iyi olacaktır malum dolar 8 TL.
Kendini geliştirmek için bu dalda bir işe atılman gerekiyor özgüvenli bir şekilde. Orda yetişince zaten önünü alamıyorsun. Arkadaşım 3 ayda kendini geliştirip oturduğumuz şehirde ki valiliğin çekim, edit, tarasım işlerini aldı. Projeden projeye çalışıyor ama çok yüksek maaşlar veriyorlar
Abode Photoshop ile başlamanı tavsiye ederim. Bu işte kendini geliştirmek istiyorsan istikrarlı bir şekilde çalışman lazım internetten eğitim videoları izleyip, ücretli dersler alarak gelişebilirsin veya okulları oluyor onuda düşünebilirsin. Kendimden biliyorum bendede video editörlüğü ile hastalığı var kendimi kaptırıyorum edit yaparken o yüzden içindeki o heyecanda olması gerekiyor iyi işler yapmak istiyorsan.
Gerçekten grafikerlik konusunda bi yerlere gelmek istiyorsan günün çoğunu photoshop gibi programlarla geçirmen lazım ne kadar fazla pratik yaparsan o kadar çok ve çabuk geliştirirsin kendini.