Süper Üye
Arkadaşlar kafamda kepek çoğalmaya başladı önceden bu sıkıntıyı yaşamadım hiç. Clearin naneli mentollü şampuanı kullanıyordum. Kepek gidermek için hangi şampuanı önerirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tamam da hangisini alayım çeşit çeşit var.head and shoulders öneririm kendim kullanıyorum şu ana kadar kafamda hiç kepek oluşmadı eğer kullandıysan ve fayda etmediyse bir cildiyecice gitmeni öneririm
Pantene hiç kullanmadım dandik marka gibi geliyor sen hangi çeşidini kullanıyorsunpantene kulanabilirsin hata ve hata ipek bile işine yarayabiliri bendede kepek sorunu yoktu hedan sholdurs kulandımdan beri kepek cıkmaya başladı panten kulanıyorum suan bişi yok
17 yaşındayım ama halen dalinle yıkanıyorum tertemiz![]()
Valla hacı ben bazen saçımın önlerine bakıyom diplerde kabuklanma var gibi sence şampuanı mı değiştireyim yoksa senin yaptıpın gibi mi yapayım anlamadım.Hocam şimdi eczaneye gidiyosunuz konazol veya keterol diyosun alıyosun haftada 3 gün aralıklarla 2 kez uyguluyosun saçına ve kepekten eser kalmıyo . benimde çok kepeğim vardı kepekten ziyade kabuklanmaya geçmişti doktor bunu önerdi hem şampuan gibi hemde ilaç gibi düşün çok faydalı ama çok sık kullanma.
Post automatically merged:
Ve sana tavsiyem dostum hergün düzenli bi şekilde şampuanla yıka 1 kere olcak şekilde inan bana kepekten eser kalmıyo . bende clear mentollü kullanıyorum ardından keterol şampuan sürüyorum ve 3-4 dk bekletiyorum saçımda sonrası mis gibi![]()