Kepek için şampuan önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar kafamda kepek çoğalmaya başladı önceden bu sıkıntıyı yaşamadım hiç. Clearin naneli mentollü şampuanı kullanıyordum. Kepek gidermek için hangi şampuanı önerirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
head and shoulders öneririm kendim kullanıyorum şu ana kadar kafamda hiç kepek oluşmadı eğer kullandıysan ve fayda etmediyse bir cildiyecice gitmeni öneririm

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
pantene kulanabilirsin hata ve hata ipek bile işine yarayabiliri bendede kepek sorunu yoktu hedan sholdurs kulandımdan beri kepek cıkmaya başladı panten kulanıyorum suan bişi yok

Üye
7 HİZMET YILI
benimde sorunum vardı clear çok iyi geldi bana senelerdir kullanıyorum çözüm olmaması ilginç

Süper Üye
6 HİZMET YILI
head and shoulders öneririm kendim kullanıyorum şu ana kadar kafamda hiç kepek oluşmadı eğer kullandıysan ve fayda etmediyse bir cildiyecice gitmeni öneririm
Tamam da hangisini alayım çeşit çeşit var.
Post automatically merged:

pantene kulanabilirsin hata ve hata ipek bile işine yarayabiliri bendede kepek sorunu yoktu hedan sholdurs kulandımdan beri kepek cıkmaya başladı panten kulanıyorum suan bişi yok
Pantene hiç kullanmadım dandik marka gibi geliyor sen hangi çeşidini kullanıyorsun

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
17 yaşındayım ama halen dalinle yıkanıyorum tertemiz :)

Dreacy
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam elidorun turuncu olan şamğuanı biraz daha azaltıyor bendede clear ın şampuanından dolayı öyle bişey başıma gelmişti tek yıkamada fark etmez ama ilerleyen zamanlarda farkı issedersin

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Maximilian Deneyebilirsin Kepek İçin

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Urban Care kepekli saçlar için şampuanı var. Kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam şimdi eczaneye gidiyosunuz konazol veya keterol diyosun alıyosun haftada 3 gün aralıklarla 2 kez uyguluyosun saçına ve kepekten eser kalmıyo . benimde çok kepeğim vardı kepekten ziyade kabuklanmaya geçmişti doktor bunu önerdi hem şampuan gibi hemde ilaç gibi düşün çok faydalı ama çok sık kullanma.

Ve sana tavsiyem dostum hergün düzenli bi şekilde şampuanla yıka 1 kere olcak şekilde inan bana kepekten eser kalmıyo . bende clear mentollü kullanıyorum ardından keterol şampuan sürüyorum ve 3-4 dk bekletiyorum saçımda sonrası mis gibi :D

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Hocam şimdi eczaneye gidiyosunuz konazol veya keterol diyosun alıyosun haftada 3 gün aralıklarla 2 kez uyguluyosun saçına ve kepekten eser kalmıyo . benimde çok kepeğim vardı kepekten ziyade kabuklanmaya geçmişti doktor bunu önerdi hem şampuan gibi hemde ilaç gibi düşün çok faydalı ama çok sık kullanma.

Ve sana tavsiyem dostum hergün düzenli bi şekilde şampuanla yıka 1 kere olcak şekilde inan bana kepekten eser kalmıyo . bende clear mentollü kullanıyorum ardından keterol şampuan sürüyorum ve 3-4 dk bekletiyorum saçımda sonrası mis gibi :D
Valla hacı ben bazen saçımın önlerine bakıyom diplerde kabuklanma var gibi sence şampuanı mı değiştireyim yoksa senin yaptıpın gibi mi yapayım anlamadım.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
head and shoulders ve elidor kepek şampuanı var bunları dene
elidor sana çözüm olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yıllardır kepek sorunu yaşıyorum. Koyu renk kıyafetlerde çok canımı sıkıyordu. Denemediğim şampuan kalmadı. Vichy Dercos kullanıyorum 6 aydır ve tamamen kepeği kesti. Şiddetle denemeni tavsiye ederim.

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Selamlar dostum benim de çok fazla kepek sorunum vardı doktora gittim ve bana bir tane şampuan önerdi onu kullandıktan sonra ciddi derecede azalma oldu kepek konusunda gerek sacımda gerek sakallarımda eczaneden ''Ketoral'' 100ML alıp dene faydasını görürsün

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
head soulders ben kullanıyorum hiç kepek yok

Bjorn Lothbrok

B
Bioderma Node G (Arındırıcı) ve Nivea Man Sport (Şampuan) öneririm. Arındırıcıyla saçlarını saç derisine masaj yaparak iyice yedirtikten sonra bir 5 dakika kadar bekleyip şampuan uygulamasına geçiyorsun. Niveanın şampuanı kepeklere karşı iyi. Arındırıcı yağ oranını dengeliyor ve saç derisinin kurumasını engelliyor. Öneririm..

Ankara
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Eczanelere giderek bitkisel özlü şampuan alabilirsin. Sebamed gibi biraz pahalı ama iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
head and shoulder kesinlikle almalısın özellikle mentollü

Onaylı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ketoral kullanıyorum baya kepek azaldı şu aralar benimde büyük bir sorunum bu kepek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...