Kesinlikle İzlemeniz Gereken 5 Anime Part 1

Devamı Gelsinmi ?

• Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk Öncelikle Bu Animeler'i İzlemek İstemeyebilirsiniz Başında Biraz Sıkıcı Ama İlerleyişinde Sürükleyicidir Hadi Başlayalım

DR. Stone
Dr.Stone.jpg

Dr. Stone başları normal liseli anime'si gibi gelebilir ama ilerleyişinde her şey değişiyor.

Konusu : Can alıcı bir günde, tüm insanlık kör edici bir ışık parlamasıyla taşlaşmıştır. Birkaç bin yıl sonra, lise öğrencisi Taijuu uyanır ve kendini heykellerin olduğu bu dünyada kaybolmuş bir hâlde bulur. Ama yalnız değildir! Bilim sevdalısı arkadaşı Senkuu uyanmıştır ve birkaç aydır medeniyeti bilimin gücüyle başlatmak konusunda büyük bir plan üzerine çalışmaktadır!

One Punch Man
onepunchman.jpg

One Punch Man 2 Tane Serisi Bulunuyor Şuanda ikisini Öneririm Başlarda Sıkıcı Gelebilir Ama İzlemeye Değer.

Konusu : Bu seri cansız duruşu, kel kafası ve de hiç de etkileyici olmayıp her tarafından sıradanlık fışkıran Saitama adındaki genç hakkında. Ne var ki sıradan görünüşünün altında sıradan problemler yatmamakta. İşin aslında kendine zorlu rakipler arayan süper bir kahraman o! Asıl sorun işte burada ortaya çıkıyor. Ne zaman umut vadedebilecek bir rakip ortaya çıksa tek yumrukla amele sümüğü gibi yere yapıştırıyor. Acaba Saitama sonunda kendisine meydan okuyabilecek kötü birisini bulabilecek midir? Meydan okumak için yeni kötüler ararkenki Saitama'nın kolay ve komik zaferlerini sakın ola kaçırmayın!

My Hero Academia
heroacademia.jpg

İlk'kez anime izleyenler bu anime'den başlamalarını tavsiye etmem en başında sıkılıp kapatabilirler. bir den fazla sezonu bulunmaktadır.

Konusu : Küçük yaşından beri eşsiz süper güçleri olan sınıf arkadaşları tarafından zorbalık edilen Midoriya Izuku, herkesin eşit doğmadığının farkına varır. Izuku, hiçbir eşsiz gücü olmadan doğan nadir kişilerden biridir. Bu, Izuku'nun hayallerinin peşinden koşmasına engel olmaz. All-Might gibi efsanevi bir kahraman olmak ister. Olmak istediği kişi olabilmek için, ülkedeki "Kahraman Okulları"ndan birine kaydolur. İdolü All-Might'ın yardımıyla, basamakları çıkıp gerçek bir kahraman olabilecek midir?

İNGİLİZCE TRAİLER SEÇME SEBEBİM DAHA HOŞ DURUYOR OLMASI.

Kimetsu no Yaiba
KimetsunoYaiba.jpg

Yine ilk başlarda sıkıcı olup ilerleyen zamanlarda çok sürükleyici bir anime'dir izlemenizi tavsiye ederim.

Konusu : Antik çağlardan beri ormanların gizlenmiş insan yiyen şeytanlarla dolu olduğu efsanesi süregelmiştir. Bu efsaneler yüzünden kasaba halkı geceleri asla dışarıya çıkmamaktadır. Efsaneye göre bir iblis avcısı geceleri ortaya çıkmakta ve bu kana susamış şeytanları avlamaktadır. Genç Tanjirou için bu efsane yakında gerçeğe dönüşecektir. Tanjirou, babasının ölümünden sonra ailesine bakmaya başlamıştır. Yaşamları bu trajediyle sarsılsa da mutluluğu bulmuşlardır. Ancak bu mutluluk Tanjirou'nun ailesinin katledildiği ve kurtulan tek kız kardeşi Nezuko bir iblise dönüştüğünde bozulur. Ancak Nezuko yine de insani duygular ve düşünce belirtileri göstermektedir. Tüm bunlar Tanjirou'yu şeytanlarla savaşmaya iter ve kız kardeşini yeniden insana dönüştürme arayışına sokar.

Tokyo Ghoul
G0EEM7P_74916l.jpg

Evet bu anime'yi ilk'kez anime izleyenlere önermiyorum çünkü yine sıkıcı gelebilir en başları ama ilerisinde sürükleyici oluyor. Not : İlk'kez İzlediğim anime bu ama yine de siz bilirsiniz. :brainfree:

Konusu : Korku dolu ve fantastik hikaye, insan yiyen "Ghoul'ların ("Gulyabaniler") gizemli laneti Tokyo'da başlıyor. Kimlikleri gizli olan Ghoul'lar (Gulyabaniler) insanlara korku salmışlardır. Sıradan bir üniversite öğrencisi olan Kaneki, sık sık gittiği kafede kendisi gibi okumayı seven Rize adında bir kız ile karşılaşır. Kaderinin bir gecede değişeceğinin farkında değildir.

Okuduğun için Teşekkür ederim Daha Fazlası İçin Anketi Oylayabilirsiniz.

Konuların Ve Resimlerin Kaynağı :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben one punch manle başlamıştım burada yazan 5 animenin 3ünü izledim tavsiye ederim bence başları sıkıcı falan değil baya sürükleyici ve bu listeye death note nasıl dahil olmaz?

Ben Senim Ve Sen Kendinden Kaçamazsın !
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben one punch manle başlamıştım burada yazan 5 animenin 3ünü izledim tavsiye ederim bence başları sıkıcı falan değil baya sürükleyici ve bu listeye death note nasıl dahil olmaz?
Bu Daha Part 1 Part Part Ekleyeceğim :burnbear:

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ben Anime İzleyen Biri Değilim Ama Denicem Güzelse İzlerim

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
ara sıra bende bakıyorum güzel oluyor fazla anlamasam da izliyorum işte farklılık oluyor hoşuma gidenleri izlerim devam et paylaşmaya :)

тoвι
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bu listeye bi mob physco 100 veya black clover yakışır yada hunter x hunter gibi gibi

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunların hepsi keşfedilmiş efsaneler abi, ben keşfedilmemiş efsaneler istiyorum. (shounen olmasın, Fairy Tail'den sonra shounen takip edemiyorum)

New Thang
Onaylı Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Şahsi görüşürüm bunların arasında Attack on Titan 'da olmasından yana çünkü bana göre sanki daha gerçekçi duruyor ne bileyim tam açıklayamadım belki ama Attack on Titan ilk izlediğim animeydi daha sonra animeye başlamıştım bende sırasıyla Aot Naruto Tokyo Ghoul one punchman böyle gelişti, one punchman bayaır izlemiyordum unutmuştum (sıvnavlar dersler olsun ) bu konuda tekrar hatırladım teşekkür ederim :D şimdi hemen başliyacağım tekrar devamını izlemeye :D tekrar teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dr.Stone harici hepsi beğendiğim seriler fakat mangada çizimlerinin daha iyi olduğuna inanıyorum mangada günceldeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...