Keyfiniz nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Keyifler nasıl arkadaşlar? Son zamanlarda çok fazla darlanıyorum, evde durdukca duvarlar üstüme geliyor. Sizlerin keyifleri nasıl?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sınav haftam geldi benim de duvarlar üzerime üzerime geliyor. Şu anlık durum bok gibi reis.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sınav haftam geldi benim de duvarlar üzerime üzerime geliyor. Şu anlık durum bok gibi reis.
kaçıncı sınıf bilmiyorum ama çok takılma ne ortaokul ne lise notları çok önemli değil üniversite düşünüyorsan ona çalış başarılar diliyorum kardeşim hayatını mutlu olduğun şeyleri yaparak geçirmen dileğiyle <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kaçıncı sınıf bilmiyorum ama çok takılma ne ortaokul ne lise notları çok önemli değil üniversite düşünüyorsan ona çalış başarılar diliyorum kardeşim hayatını mutlu olduğun şeyleri yaparak geçirmen dileğiyle <3
:D knk üniversite öğrencisiyim. Eyvallah knkm senin de sıkıntın geçer inşallah. Ben de sana başarıları dilerim <3.
Post automatically merged:

Knk canın birisiyle konuşmak istersen. Konuşacak birisini bulamıyorsan mesaj atabilirsin sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İyidir kral senin sormalı :)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
:D knk üniversite öğrencisiyim. Eyvallah knkm senin de sıkıntın geçer inşallah. Ben de sana başarıları dilerim <3.

Knk canın birisiyle konuşmak istersen. Konuşacak birisini bulamıyorsan mesaj atabilirsin sıkıntı yok.
eyvallah canım genel bir bunalım benimki ya iş bulamama ilişki bitimi zor günler :(

İyidir kral senin sormalı :)
çok şükür be idare ediyoruz <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İşten yeni çıktım kardeşim bu aralar açıkcası işe yaramaz hissediyorum kendimi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Allah kolaylık versin ne diyeyim. Amk hayatı bazen sıkıntılı olabiliyor yapacak bir şey yok. Ben de liseden mezun olduktan sonra 2 sene boşta kaldım üniversiteye gitmedim. Benim için de o zamanlar çok zordu. Gelip geçiyor işte.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valla iyi fakat sınav haftasi geldi ilk sinav almanca ve cok bildigim yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valla iyi fakat sınav haftasi geldi ilk sinav almanca ve cok bildigim yok
Knk şöyle bir şey yapıyordum ben lisede. Sınav 2. ders mesela hocadan izin alıyorduk ders çalışmamız için salıyordu bizi. Oturup 1 ders boyunca o sınava çalışıyorduk arkadaşlarla baya da işe yarıyordu. En azından günü kurtarıyorduk.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İşten yeni çıktım kardeşim bu aralar açıkcası işe yaramaz hissediyorum kendimi
işe yaramakdan ziyade illegale sürüklüyor hayat nereye gidicez böyle önümüzü göremiyoruz

Allah kolaylık versin ne diyeyim. Amk hayatı bazen sıkıntılı olabiliyor yapacak bir şey yok. Ben de liseden mezun olduktan sonra 2 sene boşta kaldım üniversiteye gitmedim. Benim için de o zamanlar çok zordu. Gelip geçiyor işte.
şehir değişikliği iyi gelicek sanıyorum ya daha uzak farklı insanlar bırakıp gitmeyi düşünüyorum herşeyi

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ya bu sıkıntıların nedeni de biraz politikacılar. Şu önümüzdeki seçimlerde biraz değişiklik olursa belki bir şeyler yoluna girer.
düzelmesi hiç yoksa 5-10 sene siyaset den pek anlamam ama refah seviyesi çok düştü fırsatçılarda çok fazla bizim kendi insanımız zarar veriyor bize

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
düzelmesi hiç yoksa 5-10 sene siyaset den pek anlamam ama refah seviyesi çok düştü fırsatçılarda çok fazla bizim kendi insanımız zarar veriyor bize
Her şeyin yoluna girmesi zaman alır tabii. Dediğin gibi fırsatçılar da zor olan durumu daha da zora sokuyor. İşler iyice sıkıntılı bir hale geliyor. Birilerinin hem işleri yoluna sokması lazım hem bu fırsatçıların iflahını kesmesi lazım.

şehir değişikliği iyi gelicek sanıyorum ya daha uzak farklı insanlar bırakıp gitmeyi düşünüyorum herşeyi
Abi gideceksen de böyle biraz daha iç anadolu falan o taraflara gitmek en mantıklısı. Büyükşehirlerde yaşam çok pahalı.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bendede aynı şekil evde duvarlar üstüme geliyor lol falan oynayarak vakit geçiriyoruzda nereye kadar

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bayan kuaförüyüm hiç sevmediğimi farkettim bu mesleği işkence gibi geliyor çalışmak ama şaun başka seçeneğimde yok güya öğretmen olacaktım neyse gidip yakim bari bir tane..

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 kilo yoğurt 40 lira oldu bu sabah hiç iyi değilim neden ve nasıl iyi olayım ki

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hiç.Okula gidip gelmek sınav haftası falan bu ara sıkışık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...