31 Ocak 2019 #1 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Beyler Bir Linke Bastım Adam Dedi İpini Aldım ve attı doğru dark cometle pc ne sızacam dedi keyloger yedim sanırım modem reslesem düzelirmi ?
Beyler Bir Linke Bastım Adam Dedi İpini Aldım ve attı doğru dark cometle pc ne sızacam dedi keyloger yedim sanırım modem reslesem düzelirmi ?
31 Ocak 2019 #2 #Bleedat B Süper Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 620 Tepki puanı 232 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Dostum modeme reset at ve şu konuda denilenleri yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunları yaptıktan sonra bir risk kalmaz.
Dostum modeme reset at ve şu konuda denilenleri yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunları yaptıktan sonra bir risk kalmaz.
31 Ocak 2019 Moderatör #3 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Modemini restle bir şey olmaz. İp adresini bilince keylogger yemiyorsun...
31 Ocak 2019 Konuyu başlatan #4 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI adam diyor dark comet falan adresine bakayım falan diyor modemimi resledim yeni ipim ona geçmişmidir
31 Ocak 2019 #5 xScythe je vole dans l espace Griffin Premium Katılım 24 Haz 2017 Mesajlar 1,991 Çözümler 13 Tepki puanı 320 Ödüller 11 8 HİZMET YILI Malware bytes indir, pcni güvenli modda aç, malwarebytes i yönetici olarak çalıştır, 1. seçenekte arama yap çıkan herşeyi sil ve bu işlemleri internetin kapalıyken yap, yaptıktan sonra modemi resle
Malware bytes indir, pcni güvenli modda aç, malwarebytes i yönetici olarak çalıştır, 1. seçenekte arama yap çıkan herşeyi sil ve bu işlemleri internetin kapalıyken yap, yaptıktan sonra modemi resle
31 Ocak 2019 #6 #Bleedat B Süper Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 620 Tepki puanı 232 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Taru' Alıntı: adam diyor dark comet falan adresine bakayım falan diyor modemimi resledim yeni ipim ona geçmişmidir Genişletmek için tıklayın ... Onun attığı bir linke tıklamadığın sürece gitmez. (Anti virüs indirmene gerek yok sadece ip ile alakalı bu olay )
Taru' Alıntı: adam diyor dark comet falan adresine bakayım falan diyor modemimi resledim yeni ipim ona geçmişmidir Genişletmek için tıklayın ... Onun attığı bir linke tıklamadığın sürece gitmez. (Anti virüs indirmene gerek yok sadece ip ile alakalı bu olay )
31 Ocak 2019 Konuyu başlatan #7 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI #Bleedat' Alıntı: Onun attığı bir linke tıklamadığın sürece gitmez. (Anti virüs indirmene gerek yok sadece ip ile alakalı bu olay ) Genişletmek için tıklayın ... ipimi almak için link atmıştı tıkladım sonra modem resledim dark comet ile pc ne sızacam diyor sızabilirmi ?
#Bleedat' Alıntı: Onun attığı bir linke tıklamadığın sürece gitmez. (Anti virüs indirmene gerek yok sadece ip ile alakalı bu olay ) Genişletmek için tıklayın ... ipimi almak için link atmıştı tıkladım sonra modem resledim dark comet ile pc ne sızacam diyor sızabilirmi ?
31 Ocak 2019 Admin #8 #MorpHeus Kurucu Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 3,455 Çözümler 96 Tepki puanı 7,933 Ödüller 23 10 HİZMET YILI Modem reslediysen sorun kalmamıştır. IP adresinden virüs mü yenir AMK Kilit* Son düzenleme: 1 Şub 2019