LoL script kullanımından açılan her hesabın otomatik banlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LoL'de scriptten ban yedim. Tamamen PC temizledim. Sonra oyuna girdim. 20 dakika oynadım ve attı. Başka bir hesapla bir daha denedim. Yine ban attı. Bu sefer girdiğim her hesaba otomatik ban atıyor. Giriş yapmam yeterli. Ne yapmam gerekiyor? Öneriniz var mı? Artık LoL videosu bile izleyemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
lol uygulama silmek gerekiyor yeniden kur geçen ayında ban yedi lol virüsü varmış

Üye
2 HİZMET YILI
PCye komple format atmak gerekebilir bide disk seri no değiştirren uygulamalar var onuda deneyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Pc temiz format daha sonra hala actigin hesaplar hile vs. Kullanmadan banlaniyorsa spoofer kullan.

spiexkia
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selam kanka öncelikle Windows'a gelip çalıştır yaz. %temp% yazdıktan sonra dosyaları sil daha sonra aynı işlemleri yaparak çalıştıra temp yaz ve sil sonra pc reset sorun ortadan kalkar.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
LoL oynayan biri değilim ama vanguard geldi diye biliyorum. Muhtemelen hawid ban yedin spoofer kullanmaktan başka çaren yok.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
spoofer alman gerek

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lole vanguard geldi dostum. artık ban yedigin zaman sistem banı yiyorsun yani hwid. istedigin kadar hesapla gir hepsi ban yiycek. ya riota ticket at ne kadar ban süren var ögren ve banın kalkmasını bekle ya da parayla spoofer falan satıyorlar güvenilir saglam birisini bul ondan satın al öyle kaldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...