çunkü bendede oyle oldugundan bilorum kesin olacakŞuan Pointerlerin Hepsini güncelledim evet gerçekten bugün çıkan pointerler le benimkiler aynı değildi bazıları teşekkürler şu anda denicem sonucu yazıcam
GüncelVeya aimbot ile anti ahh pointerini nasıl bulabilirim
peki melih güncel pointerleri atarmısın bana bi türlü bulamadım ?peki bunları nerden bulabilirim hep sizi yormayım
label3'ü yani taklayı ayrı kodlaBir şeyden sıkıntı yapabilir mi acaba checkboxu timere yönlendirdim orayada 5 6 tane pointer yani
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H6A27E0, "19611", &H40) 'Wolf Ability
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H6A27E0, "19601", &H28) 'Wolf Ability
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H1122E9, "3968011381") ' Wolf Dash GL On
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H5900D, "28312949") 'Kurt Koşusu On
WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H1102B6, "845022581") 'Tutunma On
WriteLong("wolftü.bin", Label3.Text + &H1E085, "378215541") 'Takla On
bu şekilde yaptım bir hata varmı dır
hocam pointer yanlış veya değiştiyse oyundaki başka bir kodu tetiklemiştir ondan atmış olabilir. pointerlerin güncelliğine dikkat edin.hiç özellik aktif etmeden girdim o halde attı
hocam teamkill i neden öyle kodladınız eğer projenin resmini atıp ne yapmaya çalıştığınızı anlatabilirseniz yardımcı olalımBen Dım Hack As Integer ile bir kaç hileyi örneğin teamkili öyle kodladım bundan sıkıntı yaparmı