Telefonun kilit ekranı açmadan internete bağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
arkadaşlar telefonun kilit ekranını açmadan usb ile internete bağlayabiliyoruz mu ?

pc de kablolu internet gibi ...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Evet, telefonun kilit ekranını açmadan USB ile internete bağlamanız mümkün olabilir. Ancak, bu işlem bazı faktörlere bağlıdır ve telefonunuzun işletim sistemine ve ayarlarına bağlı olarak değişebilir.

Birçok Android cihaz, USB bağlantısı yoluyla internete erişimi destekler. Bunun için "USB Tethering" veya "USB Bağlantısını Paylaş" gibi bir seçeneği etkinleştirmeniz gerekebilir. Aşağıdaki adımlar, genel bir yönergedir ve telefonunuzda farklı olabilir:

1. Telefonunuzun Ayarlar menüsünü açın.
  2. "Bağlantılar", "Ağ ve İnternet" veya benzer bir seçeneği bulun ve açın.
  3. "Tethering ve Mobil Hotspot" veya benzer bir seçeneği bulun ve açın.
  4. "USB Tethering" veya "USB Bağlantısını Paylaş" seçeneğini bulun ve etkinleştirin.
Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra, telefonunuz USB kablosuyla bir bilgisayara bağlandığında, telefonunuzun mobil verisi bilgisayara paylaşılacak ve bilgisayar internete erişebilecektir.

Ancak, bazı telefonlar veya işletim sistemleri bu özelliği desteklemeyebilir veya etkinleştirilmesi için ek ayarlar gerektirebilir. Ayrıca, USB Tethering özelliğini kullanmak için telefonunuzun kilit ekranını açmanız gerekebilir. Bu nedenle, telefonunuzun marka ve modeline bağlı olarak kullanılabilirlik ve ayarlar değişebilir.

Özetlemek gerekirse, USB bağlantısıyla telefonunuzun internetini paylaşmanın mümkün olduğunu söyleyebiliriz, ancak bunun için telefonunuzun ayarlarına ve desteklediği özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Evet, telefonun kilit ekranını açmadan USB ile internete bağlamanız mümkün olabilir. Ancak, bu işlem bazı faktörlere bağlıdır ve telefonunuzun işletim sistemine ve ayarlarına bağlı olarak değişebilir.

Birçok Android cihaz, USB bağlantısı yoluyla internete erişimi destekler. Bunun için "USB Tethering" veya "USB Bağlantısını Paylaş" gibi bir seçeneği etkinleştirmeniz gerekebilir. Aşağıdaki adımlar, genel bir yönergedir ve telefonunuzda farklı olabilir:

1. Telefonunuzun Ayarlar menüsünü açın.
  2. "Bağlantılar", "Ağ ve İnternet" veya benzer bir seçeneği bulun ve açın.
  3. "Tethering ve Mobil Hotspot" veya benzer bir seçeneği bulun ve açın.
  4. "USB Tethering" veya "USB Bağlantısını Paylaş" seçeneğini bulun ve etkinleştirin.
Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra, telefonunuz USB kablosuyla bir bilgisayara bağlandığında, telefonunuzun mobil verisi bilgisayara paylaşılacak ve bilgisayar internete erişebilecektir.

Ancak, bazı telefonlar veya işletim sistemleri bu özelliği desteklemeyebilir veya etkinleştirilmesi için ek ayarlar gerektirebilir. Ayrıca, USB Tethering özelliğini kullanmak için telefonunuzun kilit ekranını açmanız gerekebilir. Bu nedenle, telefonunuzun marka ve modeline bağlı olarak kullanılabilirlik ve ayarlar değişebilir.

Özetlemek gerekirse, USB bağlantısıyla telefonunuzun internetini paylaşmanın mümkün olduğunu söyleyebiliriz, ancak bunun için telefonunuzun ayarlarına ve desteklediği özelliklere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
ayarlar menüsünü açmak için şifreyi bilmen gereiyor .
ve ben telefonuun internetini pc de kullanmıcam , telefonu internete bağlıcam , ama şifre istiyor
şifreye gerek kalmadan internete bağlıyabilir miyim

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Telefon iphone ise itunesden ayar çekip interneti açmanın bir yolunu bulursun sonuçta orada telefonun içini görüyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
telefondan telefona değişir bence her telefonda olmaz

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İnternet seçeneklerinden usb kablosunu bağladıktan sonra seçenek açılıyor onla yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bazı telefonlarda olur bazı telefonlarda olmaz gibime geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
telden tele değişkenlik gösteriyor diye biliyorum tel modelini atarsan yardımcı olabiliriz bence

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
imkansız gibi bir şey ayarlardan yapmak lazım onuda şifreyi açmadan olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...