Kill+Kick Eskisi gibi olsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle Selamun Aleyküm bir önceki sürümde kill çok güzel ve seri şekildeydi ve biz tsde bota alıp illegal kasıyorduk şimdi ise cok yavaslamıs Sayın Memoryhackers ekibi tekrardan seri bir şekilde öldürme geri dönsün? :) :heart:

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Arkadaşlar merhaba acaba bu foksiyonlar fiksmi? Nasıl yapıldığını öğrenmek için nader11ndeu'nun 7.1'i tanıtmak için çektiği videoyu izledim. Orda aynen şöyle yapıyorsu kill playerin sol kısmında kendini adını sağda adamın adını seçiyordu start diyordu adam sürekki ölüyordu aynısını ben yapıyom bu sefer  sürekli kendim ölüyorum sonra kick hacka geliyor adamın adını seçiyor start diyor adam oyundan düsüyor ben onuda yapınca hile sürekli beni öldürüyor sebebi nedir acaba?[/FONT]

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
GameSpeed ve early respawn aç hızlanır.

Üye
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:

2 side açık 3snde 1 adam gibi bişey yani öncekinde oyun 5 sn de bitiyordu ve sabaha kadar illegal kasıyorduk kardeşim :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:

Banada bi yardım nolur usta. [font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]bu foksiyonlar fiksmi? Nasıl yapıldığını öğrenmek için nader11ndeu'nun dword 7.1'i tanıtmak için çektiği videoyu izledim. Orda aynen şöyle yapıyorsu kill playerin sol kısmında kendini adını sağda adamın adını seçiyordu start diyordu adam sürekki ölüyordu aynısını ben yapıyom bu sefer  sürekli kendim ölüyorum sonra kick hacka geliyor adamın adını seçiyor start diyor adam oyundan düsüyor ben onuda yapınca hile sürekli beni öldürüyor sebebi nedir acaba?[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...