Kilo alamıyorum ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
kilo alamıyorum ne yesem ne kadar fazla kalori alsam 4000 kalori alsam günlük yinede alamıyorum kilo hormonsal ve ne bilim hastanede görünmem gereken, görünsen iyi olur dediğiniz bir bölüm varmı acaba? veya önerileriniz nedir (fazla kalori alın demeyin 3öğün +ara öğün +200g gainer kullanıyorum günlük)

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tiroid'İn olabilir mi acaba ve kaç kilosun ki çok mu zayıfsın bence kıymetini bilmeni öneririm tabi aşırı zayıfsan acilen doktora gitmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
tiroid'İn olabilir mi acaba ve kaç kilosun ki çok mu zayıfsın bence kıymetini bilmeni öneririm tabi aşırı zayıfsan acilen doktora gitmeni öneririm
kral 1,83 55 kiloyum çok zayıfım evet ama üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama tiroidim yok :D

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kral 1,83 55 kiloyum çok zayıfım evet ama üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama tiroidim yok :D
hocam söylediğiniz gibi besleniyorsanız bir doktora görünün bence ama şöyle bişi de olabilir belki benim bir kaşığım senin bir tencerene bedel olabilir hiç böyle düşündünüzmü

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
4000 kalori alıyorsun ama bu kaloriyi hangi besinlerden alıyorsun. işe sadece sayı olarak bakmamak da lazım.boyuna göre kilon çok düşük en az bi 70-80 olman lazım. benden tavsiye spora başla ve yaglanmaya çalış. fastfood bolca yiyebilirsin spor da aşırı yaglanmana bi nevi engel olur. ayrıca aldığın kalorinin fazlası kadar yakıyorsan bu da kilo almamana sebep olur. harcadığın kalorinin fazlasını alman lazım. kilo alıcam diye de sağlığını bozma önce bi hastaneye görün bir sorun var mı ona baktır yoksa da dediğim gibi yap emin ol alırsın. üni zamanı bi arkadaşım vardı 50 kilo bu dediklerim ile çocuga çok rahat kilo aldırdım

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bak şimdi bebe biskivusu biraz muz yulaf kako tozu mixerde karıştır iç

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
ndokrinoloji: Hormon dengesizlikleri ve metabolizma sorunları için bakıyorlar gitsen iyi olur. geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...