Kilo Alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
İştahım genelde hiç olmuyor. dün 1 çikolatayla yaklaşık öğlen 12 den akşam 7-8 e kadar durdum içimden bir şey yemek gelmiyor. Kilom 50 hızlı bir şekilde kilo almak istiyorum önerebileceğiniz ilaç falan var mı ya da nasıl beslenmeliyim yardımcı olur musunuz?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Yağ oranı çok olan, yemekleri bolca tüketip pek haraket etmemen lazım anca öyle kilo alabilirsin.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ramazanda oruç tutarak 12-13 kilo almıştım 52den 65lere kadar çıktım tok tuttuğu için sadece hamur işi yiyordum bol bol zaten evdende çıktığım yoktu sürekli pc başındaydım iftarda da baya yiyordum acıkınca ramazandan sonra dışarı çıkmak için pantolonlarım olmamıştı baya baya yukarı çıkmıyordu gel gelelim ki şuana tekrar kilo verdim 57 falanım şuan :( yiyince alınıyor yani tek problem yememek

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bi doktora görün iştah açıcı ilaçlar falan iste

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Sipraktin adında bir şurup var buna bakabilirsin doyma hissi ortadan kalkıyor ve iştah açıyor ancak çok feci uyku yapıyor. İlacı doktora sormadan alma ve araştırarak al gün içerisinde herhangi bir işin varsa yapacağını sanmıyorum ilaç çok feci uyutuyor. Uyku düzenin yoksa sabah kahvaltıyı iştahlı bir şekilde yemezsin. Tahmin ediyorum ki kahvaltıya ailenin zoru ile kalkıyorsun ve iki lokma bir şey alıp kalkıyorsun sırf ailene yemiş gibi gözükmek için.

Yulaf ve cicibebe'yi süt ile karıştırıp sabah tüketebilirsin eğer sabah iştahın olmuyorsa.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
acı iştah açıyor diye biliyorum sevdiğin yiyecekleri yemeye çalış pek sağlıklı olmasada fast food ları tercih edebilirsin

100 :
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fazla Kalorili Şeyler Yiyip Fazla Hareket Etmemen Gerekiyor Kilo Alıcam Diye Çok Yağlı Yemekler Yeme Sağlığınada Dikkat Et Yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Herşeyden önce bi doktora görün, onun haricinde kulaktan dolma ilaçlardan da uzak dur bence, insanın sağlığını hiçe sayanlara dikkat et

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
düzenli uyku dengeli beslenme ve alman gereken kaloriden biraz fazla almaya başka direk kilo alırsın zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben 65 kiloydum şuanda 74 kiloyum yaklaşık 2 haftada bu kiloya ulaştım ama ben biraz fazla zorladım .
Ama kilo almak istiyorsan düzenli olarak yemek yemen lazım istersen sana bi beslenme programı oluşturabilirim.Herbalife bağımsız distirübütörüyüm . Amacım bişey satmak değil yanlış anlaşılmasın sadece yardımcı olmak istiyorum . Sana özel beslenme programı ayarlayabilirm.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Genç Olduğun Biraz Alman Zor Olabilir Çünkü Metabolizman Hızlı Çalışıyor O Yüzden Hızlı Tüketir

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gece yatmadan birsürü yemek ye sadece ekmek arası olmasın çok yardımcı oluyor bende öyleydim düzeldim sonradan kanka

Üye
6 HİZMET YILI
Depresif piskoloji semptomları bunlar az yeme ve yediğindide fastwood yeme sürekli oyun oynama aynı sorunlardan piskoloğa gittim bana spor yapmamı önerdi şu an gayet iyiyim sanada öneririm

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum genç olduğumuz icin metobolizma çok hızlı yakıyor aldığımız enerjiyi aynı gün içinde yakıyoruz
Can boğazdan gelir ekmekle azar azar atıştırarak yemek ye

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kesinlikle yağ içeren yiyecekler tüketme. sanırım birkaç kişi bilmeden konuşmuş. yağ tüketmek sadece yağ kütlesi oluşturur ki bu da ciddi hastalıklar demektir. yapman gereken spor ve besleyici gıdalar. mesela yulaflı süt, cici bebe süt.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende kilo veremiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...