Kilo Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam bende eskiden zayıftım. En önemli faktörlerden biri yaş. 20'li yaşlardayken 1.90 boy 68kg filandım. Son 5 senedir, az hareket ve biraz fazla yeme sonucu kilomu toparladım. Şuan 98 kilo civarındayım. Önemli olan tabikii vücudunuzu tanımanız. Metabolizmanız hızlı ve gençseniz, bu dediklerime dayanarak kendi metodunuzu oluşturabilirsiniz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Öğün miktarını 3 den fazlası yaparak daha fazla yemeye çalışıcam. Lakin ev yemekleri ile kalori artırmam çok zor gibi gözküyor.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Fazla hareket etme bol yemek ye ama ben kilolu biri olarak diyorum zayıf olmayı daha çok isterdim artık karar senin.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fazla hareket etme bol yemek ye ama ben kilolu biri olarak diyorum zayıf olmayı daha çok isterdim artık karar senin.
Boyuna göre kilon olmayınca çok kötü gözüküyorsun. En azından 80-82 olsam özgüvenim artar diye düşünüyorum çünkü zayıflılık psikolojimi etkilemeye başladı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sürekli yemek ye az su iç günün 12 saatini uyuyarak geçir. Tabi ileride zayıf kalsaydım keşke deme

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Su içmeyi her zaman gayret göstermişimdir. Kilo alım derken böbreklerden olmak istemem. Elimden geldiğince 8 saat uyuyorum. 12 saat gerçekten çok fazla bünyem alışırsa düzenim alt üst olur. Eğer istediğim kiloya gelince inan ki zayıf halimi asla özlemem sadece atletik halim zayıflayacağı için üzülürüm.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Makro besinler olarak sadece protein yeterli olmuyor diye biliyorum. Karbonhidrat çok önemli. Günlük yağ oranı dengeli tutulması gerektiğini, protein ile destekleyerek yağlanmasını engelleyerek daha fit vücuda sahip olabiliyorsun. Sadece makro olarak yağa yüklenseydim şuan herhalde 90 kilo olurdum sürekli hamur içi yemekler yiyerek (kötü bir görünüme ve sağlıksız vücuda sahip olurum bu şekilde). Bence makro besinler ayrı tutulmaması gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bol bol ekmek hamur ürünleri pasta kola . çaya 5 şeker . 1 ayda 40 kilo alırsın

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Bol pilav makarna ye kilo alimin hizli bir sekilde olacak bir de cok hareket etme

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sigara yı bırak yemeklerden tat almaya başlarsın ve kilo alırsın.Sigara içmiyorsan spora git vücut geliştirme yap.Kaslar protein protein die bağırıyor.Genelde kilo fazlalığı ve kilo eksikliği hareketsiz yaşamdan geliyor.Çok yiyip hareket etmeyen obez oluyor.Bir de hareket etmediği için enerji harcamadığından acıkmayıp yemek yemeyenler var.Spor hayatına çok şey katar.Örnek olarak kötü alışkanlıklardan uzak tutar,özgüven katar,düzenli beslenme-uyuma vs birsürü şey.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aynı sıkıntı bende de var 1 gündü aldığım besinleri söylesem inanmazsınız ama zayıf kaldım en son ilaçlara başvurucam

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşım, sana nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama kilo almak istiyorsan, ağırlık çalışması, sadece kilo almak istiyorsan, günde altı öğün daha fazla kilo almana çok yardımcı olabilir.

simay benim karım lan
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
dostum diyetisyenlik okuyacağım tahminimce senin 2750 kalori yakabilme metabolizman var senin 3000 kalori alman gerekiyor ve 3000 kalori çoğu karbonhidrat alman gerekiyor ama karbonhidrat dediğim basit karbonhidrat değil kompleks karbonhidrat alman gerekiyor sonra protein alman gerekli. özelden yazarsan yardımcın olabilirim :=

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Lifli yiyecekler ye dostum
Meyve ve et olarak lif ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye dikkat et
Çok hareketli biriysen günlük 2000 kalori bir genc yetişkin için yeterli oluyor yani günlük olarak 2000 kaloriyi geçmen gerekiyor
Kas gelişimi için protein ağırlıklı beslenmen şart

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende sizi anlamiyorum biz kilo vermek icin ugrasiriz siz almak

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bir salon eğitmeni olarak sana şunları öneriyorum yemene içmene dikat ediceksin ve en önemlisi spor yapacaksın çünkü sporla hacim kazanacaksın ve bunları yaparken şunu kulananacaksın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunların daha ucuzuda var bunu öneririm bunları yaparak sporunu yap koşma ip atlama çoğu hocanın yaptırdığı bu bunlar para için yapanlardır senin kas kütleni geliştirmen lazım sporunu yaparken tavuğunu etini ekmeğini kullan attığım ürünüde kullan hem kilo alırsın hem güzel gözükürsün

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bende fitnesstayken çok zayıftım benim fittnes hocam bana cici bebe ye dedi ve bolca yulaf dedi ve ve o gündedn bugüne 13,5 kilo aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...