Kilo ve Kas Konusu Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu an kilom tam 105 boyum 1.75 cm şimdiden kas yapmaya başlasam nasıl olur sizce yoksa az daha vereyim mi? ideal kilom 85 normal de fakat 97 - 95 arası olsam da oluyor yani.

Hiçbir Şey Senin Bildiğin Gibi Değil Aşkımmm :P
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeşim kilo vermekle kas yapmak birbirinden çok farklı şeyler aynı anda yapabiliyorsun hem sporunu yap hem diyet yap en iyisi boşu boşuna vaktini kaybetme

Lemansmen
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kilon iyi bence sıkıntı yapma devam ama proteini ihmal etme yağı da bırakma yoksa çok fena kilo gidiyor yağı bırakınca haberin olsun

Üye
2 HİZMET YILI
hocam biraz yürüyüş lazım önce, 105 değil de 90 kilo falan olduktan sonra ballanma döneminden çıkmış sporcu gibi kasa abanırsan daha sağlıklı olur, öteki türlüsü kalbe zarar olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hiç zaman kaybetme güzel bir diyet ve spor salonuna yazıl önce belli bir kiloya düş daha sonra kütle yani kas koyma üzerine yoğunlaşırsın ilk hedefin belli bir kiloya düşmek olsun mutlaka.

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
en hızlı kılo verme 2 tane önericem ikiside sağlıksız dostum ama sağlıksız olsa da su orucu öneririm ("ben öneririm başkası önermeyebilir") ben su orucunu yapıyordum 92 kiloyken şuan 68 kiloyum ama bu diyeti yaparken de sporumdan ödün vermedim çünkü su diyeti hem kasları hem yağları atan yakan bir şey bağışıklıklığın azalır bunu yaparken çabuk hastalanırsın bir diğeri ise her yediğin yemekten sonra kusturuyorsun kendını tabı bu daha sağlıksız ama en hızlı kılo verme ve yağ yakma bu dur bana göre ama kusturma olayına yakın gözle bakmıyorum en iyi su orucu yapıp kas çalışmak ama dikkatli ol hastalıklara açık olurusun bunu yapmaya başladığında

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam önce yağ yakman lazım yağ oranın düşünce kaslanmaya geçebilirsin

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bence full body antreman ile başlayarak en az 6 ay boyunca sadece full body çalışarak vücudunu çok iyi toparlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Şöyle ki odağın kaslanmak olmalı bence eğer kas kütlen artarsa bazal metabolizma hızın artar bu da oturduğun yerden yağ yakmanı sağlayan bir şeydir.

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
spor iyidir kas yapmaktan ziyade sağlıklı yapar bence fazla kas yapmak yerine fit tutması yeterlidir bişeyin fazlası her zaman kötüdür

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Aga ilk önce kardiyo agırlıklı 80 kiloya kadar düşmeye çalış daha sonradan ağırlık odaklı çalışmaya başlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kilo vermek ile kas yapmanın arasında çok fark var boy ile kiloyu orantılı tutman lazım. Bunun için bazı uygulamalar var ortalamanın ne olduğunu söylüyor boya göre (veya kiloya göre)

Model Flexing GIF by G2 Esports

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Salona git kiloyu bas sonra bi de kardiyo çak yediğin öğünlerinde yarısını. Zamanla yarıya düşüre düşüre 3 4 aya fittsin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
protein değerini tam veya biraz fazla al hergün 500 kalori açık oluştur hergün yaparsan 0.5kg yağ kütlesi kaybedersin yağlarından kurtul bir yandanda ağırlık antrenmanı yap yağlar gidince geriye mis gibi bir vucüt kalacak

everything is a new learning
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Her gün yürüyüş yapmanızı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...