Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şu an kilom tam 105 boyum 1.75 cm şimdiden kas yapmaya başlasam nasıl olur sizce yoksa az daha vereyim mi? ideal kilom 85 normal de fakat 97 - 95 arası olsam da oluyor yani.
kardeşim kilo vermekle kas yapmak birbirinden çok farklı şeyler aynı anda yapabiliyorsun hem sporunu yap hem diyet yap en iyisi boşu boşuna vaktini kaybetme
hocam biraz yürüyüş lazım önce, 105 değil de 90 kilo falan olduktan sonra ballanma döneminden çıkmış sporcu gibi kasa abanırsan daha sağlıklı olur, öteki türlüsü kalbe zarar olabilir
Hiç zaman kaybetme güzel bir diyet ve spor salonuna yazıl önce belli bir kiloya düş daha sonra kütle yani kas koyma üzerine yoğunlaşırsın ilk hedefin belli bir kiloya düşmek olsun mutlaka.
en hızlı kılo verme 2 tane önericem ikiside sağlıksız dostum ama sağlıksız olsa da su orucu öneririm ("ben öneririm başkası önermeyebilir") ben su orucunu yapıyordum 92 kiloyken şuan 68 kiloyum ama bu diyeti yaparken de sporumdan ödün vermedim çünkü su diyeti hem kasları hem yağları atan yakan bir şey bağışıklıklığın azalır bunu yaparken çabuk hastalanırsın bir diğeri ise her yediğin yemekten sonra kusturuyorsun kendını tabı bu daha sağlıksız ama en hızlı kılo verme ve yağ yakma bu dur bana göre ama kusturma olayına yakın gözle bakmıyorum en iyi su orucu yapıp kas çalışmak ama dikkatli ol hastalıklara açık olurusun bunu yapmaya başladığında
kilo vermek ile kas yapmanın arasında çok fark var boy ile kiloyu orantılı tutman lazım. Bunun için bazı uygulamalar var ortalamanın ne olduğunu söylüyor boya göre (veya kiloya göre)
protein değerini tam veya biraz fazla al hergün 500 kalori açık oluştur hergün yaparsan 0.5kg yağ kütlesi kaybedersin yağlarından kurtul bir yandanda ağırlık antrenmanı yap yağlar gidince geriye mis gibi bir vucüt kalacak