Kilo Vermenin En Hızlı Yolları ve Zararları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hızlı kilo vermek hiç iyi bir şey değildir bu arada. Özellikle vereceğiniz kilo 20 den fazla ise mutlaka yavaş ve disiplinli bir şekilde kilo vermeye çalışın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sigara içerken zayıftım 70kg civarı (1.78 boy) bıraktığımda bi kilo artışı meydana geldi. Herkesin vücudu aynı değildir ama değişik bi durum. Sporda yapıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
devirin yeni modası meth var bi de gençler mahallenin gençleri gözümüzün önünde çürüyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben çok kiloluydum spora gittim dengeli kilo verdim sarkma olmadı. Dengeli kilo vermeye özen göster

Üye
3 HİZMET YILI
kilo vermenin en hızlı yolları disiplinli bir spor ve diyet sayesinde sabırla yaparak güzel hızlı kilolar verilebilir

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bence hızlı kilo vermek çok da sağlıklı değil. Çok hızlı verilen kilolarda genellikle kas kaybı oluyor. Bu kayıp ile vücudun metabolik hızı yavaşlıyor, böylece uzun vadede kilo vermeniz zorlasıyor. Kilo verme sürecinde önemli olan kas kaybını minimal seviyede tutarak yağ kaybı sağlamak.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben 8 9 ayda 145den 70lere düştüm ve düşerken hiçbir katkı maddesi vs kullanmadım , hocamın tavsiyesi şuydu eğer çok hızlı kilo verirsen vücüdun sarkar , bende hocama uyarak günde 5 saat her 1 saatte 20 dk mola ve 300 ml su içiyordum en önemli şeyler her yerden aynı anda vermeye çalışmak bir anda bacağa yüklenip göbeği es geçerseniz o göbek istenmeyen görüntü çıkartabilir ve ben günde ortalama 1000 kalori alıyorsam 1400 1500 veriyordum ve her gün tavuk pilav ayran su meyve ve sebze tüketerek 8 9 ayda 74 kilo verdim tavsiye alarak kilo vermeye başlayın neyin zararı olduğunu iyi bilin iyi supllement bulun tavsiye edilenleri ve size uygun olanları uygun dozda alın ki güzel kilo alırkende verin . herşeyin başı sağlıklı beslenip vermektir
tebrikler hocam iyi iş cıkarmıssınız aziminize hayran kaldım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tam tersini de açıklarsanız sevinirim :D kilo alma problemi :c

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
herkes kilo vermeyi dert ediyor ama almak daha dertli ve üzücü

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Deadlift hakkında ne düşünüyorsunuz ?

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam bunun kilo alma versiyonu da gelir mi sağlıklıda sağlıksızda beslensem kilo alamıyorum aksine düşüyorum boyumda az uzuyor doktora gittim sorun yok dedi
Hocam hızlı kilo alırsan çok yağlanırsın. Günlük kalori değerini hesaplayıp onun üstüne çıkman gerekecek. Eğer iştah problemin varsa 800-1000 kalorilik shakelere bakabilirsin. Zayıfım spora başlamamalıyım konusuda yalan. 4-5 ay içinde vücuduna güzel bir kas kütlesi ekleyebilirsin. Uyku saatini biraz azalt. Uyumadığın sürede yemek ye. 5-6 öğün ye günlük

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kilo konusunda herkes bişey biliyor araştırın adam akıllı öyle yola çıkın

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
her şeyden önemlisi beslenme alışkanlığın düzene sokmak

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ideal kiloma inmek istiyorum güzel içerik olmuş

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hocam hızlı kilo alırsan çok yağlanırsın. Günlük kalori değerini hesaplayıp onun üstüne çıkman gerekecek. Eğer iştah problemin varsa 800-1000 kalorilik shakelere bakabilirsin. Zayıfım spora başlamamalıyım konusuda yalan. 4-5 ay içinde vücuduna güzel bir kas kütlesi ekleyebilirsin. Uyku saatini biraz azalt. Uyumadığın sürede yemek ye. 5-6 öğün ye günlük
SAĞOLUN HOCAM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...