SkskksSkhocam bunun kilo alma versiyonu da gelir mi sağlıklıda sağlıksızda beslensem kilo alamıyorum aksine düşüyorum boyumda az uzuyor doktora gittim sorun yok dedi
herhangi bir spora özel merakın yoksa fitnesse başlaMerhabalar kilo vermek isteyen birisi olarak spora yazılacağım sizce hangi spor dalında ilerlemeliyim
tebrikler hocam iyi iş cıkarmıssınız aziminize hayran kaldımben 8 9 ayda 145den 70lere düştüm ve düşerken hiçbir katkı maddesi vs kullanmadım , hocamın tavsiyesi şuydu eğer çok hızlı kilo verirsen vücüdun sarkar , bende hocama uyarak günde 5 saat her 1 saatte 20 dk mola ve 300 ml su içiyordum en önemli şeyler her yerden aynı anda vermeye çalışmak bir anda bacağa yüklenip göbeği es geçerseniz o göbek istenmeyen görüntü çıkartabilir ve ben günde ortalama 1000 kalori alıyorsam 1400 1500 veriyordum ve her gün tavuk pilav ayran su meyve ve sebze tüketerek 8 9 ayda 74 kilo verdim tavsiye alarak kilo vermeye başlayın neyin zararı olduğunu iyi bilin iyi supllement bulun tavsiye edilenleri ve size uygun olanları uygun dozda alın ki güzel kilo alırkende verin . herşeyin başı sağlıklı beslenip vermektir
Hocam hızlı kilo alırsan çok yağlanırsın. Günlük kalori değerini hesaplayıp onun üstüne çıkman gerekecek. Eğer iştah problemin varsa 800-1000 kalorilik shakelere bakabilirsin. Zayıfım spora başlamamalıyım konusuda yalan. 4-5 ay içinde vücuduna güzel bir kas kütlesi ekleyebilirsin. Uyku saatini biraz azalt. Uyumadığın sürede yemek ye. 5-6 öğün ye günlükhocam bunun kilo alma versiyonu da gelir mi sağlıklıda sağlıksızda beslensem kilo alamıyorum aksine düşüyorum boyumda az uzuyor doktora gittim sorun yok dedi
SAĞOLUN HOCAMHocam hızlı kilo alırsan çok yağlanırsın. Günlük kalori değerini hesaplayıp onun üstüne çıkman gerekecek. Eğer iştah problemin varsa 800-1000 kalorilik shakelere bakabilirsin. Zayıfım spora başlamamalıyım konusuda yalan. 4-5 ay içinde vücuduna güzel bir kas kütlesi ekleyebilirsin. Uyku saatini biraz azalt. Uyumadığın sürede yemek ye. 5-6 öğün ye günlük