Yok aslında sorum şu sokağa çıkma yasağı yokken dışarıya mı çıkıyorsunuz evde mi kalıyorsunuz evde kalıyorsanız neler yapıyorsunuz vaktinizi nasıl geçiriyorsunuzuymak zorundayım çünki 3 milyaar cezası var neden çıkayım
sessiz kaçar
Evde oyun oynamaya devam ediyorsunuz yani haklısınız riske girmeye gerek yokmecbur riske girmeye değmez
Post automatically merged:
benım degişen olmadı zaten evdeydim yine evdeyim![]()
aynen oyuna devamEvde oyun oynamaya devam ediyorsunuz yani haklısınız riske girmeye gerek yok
sağlıklı ve kısa sürede atlatmak için evde kalmak lazım kendinden vazgeçtiysen eğer başkasını tehlikeye atmamak lazımEvde günleriniz nasıl geçiyor ya da evde kalıyor musunuz ya da hiçbir şey yokmuş gibi dışarıda geziyor musunuz merak ediyorum doğrusu
duzenledım cunku cok fazlla soru gelyor dostumEvde günleriniz nasıl geçiyor ya da evde kalıyor musunuz ya da hiçbir şey yokmuş gibi dışarıda geziyor musunuz merak ediyorum doğrusu
6 yıldır dört duvar arasında olmanın sebebi ni sormaya korkuyorum6 yıldır dort duvar arasında kalmış birsii olarak karantina pekde koymuyor be kardesım
bunuda duzenledım cok fazla soru gelıyor malaesf6 yıldır dört duvar arasında olmanın sebebi ni sormaya korkuyorum
Öyle diyorsun da dışarıdaki hayatı hiç mi özlemedin mi kardeşim vallahi ben gezmeyi tozmayı kamyonumu çok özledimye iç uyu pc oyna .d
Çok geçmişler olsun ne diyebilirim ki insanlar neler atlatıyor umarım şu virüs belasını da atlatırızkorkocak bır sey yok dostum elhamdullah bı yanlısımız olmadı sadece kanser tedavisi gördüm rabbime şükür atlattık ınsanların ufak tefek dertlerı güldürüyor artık![]()
umarım dostum eywÇok geçmişler olsun ne diyebilirim ki insanlar neler atlatıyor umarım şu virüs belasını da atlatırız
dikkat edin sağlıklı yaşamaya özen gösterin spor yapın sürekli bilgisayar başında kalmayın benim size önerimBen uyuyorum gece gündüz oyun