Süper Üye
Yaklaşık olarak 10-12 yıldır yani ben 21 yaşındayım buna göre düşün Konsol Cr4ck işleriyle uğraşıyorum buna cr4ckten ziyde Jailbreak deniyor PS4 slim alınır mı tabi ki de alınır sorularını tek tek cevaplayacağım başka sorun olursa sormaktan çekinme ve diğerlerini takma yorumlara göz gezdirdim ya hiç playstation 4 kullanmamışlardır.
1-) Kırılmış PS4'ü tekrar orijinale çevirebiliyor muyuz, nasıl?
Güncelleme yapman yeterli ayarlara tıkla güncelle de bitti.
2-) Her oyunu yükleyebilir miyim? (CD'li dahil.)
Bu tarz sitelerin ismini paylaşmak yasak olduğu için söyleyemiyorum dm atabilirsin Ayrıca Jailbroken ps4 games 9.00 compatible yazarak googledean bulabilrisin tam listeyi
3-) Miles Morales & Marvel's Spider-Man deneyimlemeyi çok istiyorum ama belli bir noktadan sonra hata verdiği söyleniyor. PKG olarak yükleyip az da olsa DEMO gibi oynayabilir miyim, mümkün mü?
Hata falan verdiği yok her kimse sallamış.
4-) Manuel kurulumunu nasıl yaparım?
bu ne demek anlamadım ? açıklar mısın
1-) Kırılmış PS4'ü tekrar orijinale çevirebiliyor muyuz, nasıl?
Güncelleme yapman yeterli ayarlara tıkla güncelle de bitti.
2-) Her oyunu yükleyebilir miyim? (CD'li dahil.)
Bu tarz sitelerin ismini paylaşmak yasak olduğu için söyleyemiyorum dm atabilirsin Ayrıca Jailbroken ps4 games 9.00 compatible yazarak googledean bulabilrisin tam listeyi
3-) Miles Morales & Marvel's Spider-Man deneyimlemeyi çok istiyorum ama belli bir noktadan sonra hata verdiği söyleniyor. PKG olarak yükleyip az da olsa DEMO gibi oynayabilir miyim, mümkün mü?
Hata falan verdiği yok her kimse sallamış.
4-) Manuel kurulumunu nasıl yaparım?
bu ne demek anlamadım ? açıklar mısın