Kırık 1TB PS4 Slim alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yaklaşık olarak 10-12 yıldır yani ben 21 yaşındayım buna göre düşün Konsol Cr4ck işleriyle uğraşıyorum buna cr4ckten ziyde Jailbreak deniyor PS4 slim alınır mı tabi ki de alınır sorularını tek tek cevaplayacağım başka sorun olursa sormaktan çekinme ve diğerlerini takma yorumlara göz gezdirdim ya hiç playstation 4 kullanmamışlardır.

1-) Kırılmış PS4'ü tekrar orijinale çevirebiliyor muyuz, nasıl?
Güncelleme yapman yeterli ayarlara tıkla güncelle de bitti.
2-) Her oyunu yükleyebilir miyim? (CD'li dahil.)
Bu tarz sitelerin ismini paylaşmak yasak olduğu için söyleyemiyorum dm atabilirsin Ayrıca Jailbroken ps4 games 9.00 compatible yazarak googledean bulabilrisin tam listeyi
3-) Miles Morales & Marvel's Spider-Man deneyimlemeyi çok istiyorum ama belli bir noktadan sonra hata verdiği söyleniyor. PKG olarak yükleyip az da olsa DEMO gibi oynayabilir miyim, mümkün mü?
Hata falan verdiği yok her kimse sallamış.
4-) Manuel kurulumunu nasıl yaparım?
bu ne demek anlamadım ? açıklar mısın

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
orjinel çevirilmez kırılmış ps her oyunu yükleyebilirsin

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Satın aldığında benle iletişime geçebilirsin birkaç konuda yardımcı olabilirim.

Sorularına gelirsek:
1-)Bildiğim kadarıyla ps4'ü yeniden başlatıp jailbreak'i kaldırdığında ve ps4'ün en güncel firmware sürümünü indirdiğinde orjinale dönüyor.

2-) Dijital Olarak satın aldıklarını ps4'ü kırmadan indirmen gerekiyor kırdıktan sonra indirmek ya mümkün olmuyor yada baya bi uğşratırabiliyor. Fiziksel oyunlarda(cd) sıkıntı olmuyor yükleyebiliyorsun.

3-) Marvel's Spider-Man'i ps4'e pkg olarak korsan bir şekilde kurdum. Aralıksız 2 saat oynadığım oldu fakat hiç çökme sorunu yaşamadım. Ama oyunu iyi yerden indirmek gerekiyor. Farklı bi siteden indirip kurduğumda oyunda save alma problemi olmuştu hiçbir şekilde save alamıyordun. Tekrar indirmem gerekti güncel versiyonunu onda sıkıntı olmadı. Ara ara girer oynarım save alabiliyorum.

4-) Manuel Kurulumdan kastınız nedir? Tam anlayamadım.
Discord adresinizi bırakabilir misiniz hocam?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyun fiyatlarına bakacak olursak baya mantıklı kırılmış ps almak ama online giremezsin bildiğim kadarıyla internete bağlanınca düzeliyor ama emin değilim.

Kaju
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
alınır bence ya oyun fiyatları çok yüksek

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka kırtıttırılmış alma ps 3 de iyide ps 4 de yaramaz sana

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu oyun fiyatlarına baktığımıza göre bana kalırsa alınır tabi multiplayer bir oyuncu değilsen
multiplayer oyunlar krık da geçerli değil diye hatırl ıyorum yanlışım varsa düzeltin

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam orijinal yerine cr4ckli alman daha mantıklı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...