Süper Üye
böyle 3 sezonu geçmeyecek, güzel animeler önerebilir misiniz? 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Castlevania çok güzel knk tavsiye ederim ilk animemdi baya beğendim. sezonu unuttum lakni 2 sezon izlesen bile yeter.böyle 3 sezonu geçmeyecek güze animeler önerebilir misiniz![]()
adını duymuştum ama izleme fırsatım olmadı eklendi listeyeCastlevania çok güzel knk tavsiye ederim ilk animemdi baya beğendim. sezonu unuttum lakni 2 sezon izlesen bile yeter.
net izle knk harbi güzel içine de çekiyor hikayesi karakterleri falan baya iyi... ufak ipucu vampir falan var ama Alfa kurt arya hah Alfa vampir var işte sağlam karakterler varadını duymuştum ama izleme fırsatım olmadı eklendi listeye
vampir olduğunu adından anladım bile xD teşekkürler kankam yorum içinnet izle knk harbi güzel içine de çekiyor hikayesi karakterleri falan baya iyi... ufak ipucu vampir falan var ama Alfa kurt arya hah Alfa vampir var işte sağlam karakterler var
kanka zaten normalde uzun animeler izliyodum AOT bitirdim pişman değilim cidden iyi anime3 sezondan uzun ama hayatımda ilk ve tek izlediğim anime dir kendisi. Shingeki no kyojin ( Attack on titan ) bu yaşıma geldim 1 tane anime izledim o da bu. Başka animeden keyif alamadım bunun kadar
Bi anime daha vardı da adını hatırlayamıyorum... ha hatırladım parazit diye bi anime. Oglanın kolu konuşuyor bişeyler oluyor oda çok iyiydi mesela bi arkadaşım önermişti pek izlemedim ama çok iyi diyorlarkanka zaten normalde uzun animeler izliyodum AOT bitirdim pişman değilim cidden iyi anime