Seçkin Üye
naruto
hemen listeme kaydediyorum teşekkürlerrErased önerebilirim 1 sezondan oluşmaktadır
forumda cidden anime sever olması çok güzel bişi ya izlicem sözParasyte: The Maxim çok güzeldi izleyebilirsin
onu da izledimm teşekküler ama adını hatırlamıom dönüşen bişi oBi anime daha vardı da adını hatırlayamıyorum... ha hatırladım parazit diye bi anime. Oglanın kolu konuşuyor bişeyler oluyor oda çok iyiydi mesela bi arkadaşım önermişti pek izlemedim ama çok iyi diyorlar
konusu güzele benziyor hemen izlicemdarling in the franxx
sana kral olduğunu söyleyen var mıBu animelerin her biri kendine özgü hikaye ve tarzları ile öne çıkıyor keyifle izleyebilirsin hepsini de bitirdim kendim başlangıç seviyesi için iyidir buyur sıralıyorum bölümleriyle birlikte:
Erased (12 bölüm)
Death Parade (12 bölüm)
One Punch Man (12 bölüm)
The Promised Neverland (12 bölüm)
Haikyuu!! (10 bölüm)
K-On! (13 bölüm)
Mob Psycho 100 (12 bölüm)
Parasyte -the maxim- (24 bölüm)
Assassination Classroom (22 bölüm)
Anohana: The Flower We Saw That Day (11 bölüm)
teşekkürler bakıcamthat time i got reincarnated as a slime
Parasyte -the maxim
izledim yaladım yuttum kankatokyo ghoul seri seri izlersin
teşekkürler dostum fikir içinkakegurui
kesinlikle bakacağımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap13 bölüm yapistir gec
izlicemFan boyu olarak geldim Chain Sawman daha tamamı gelmedi çerez niyetine gidiyor bence
Knk öneri isterken myanimelist in varsa link bırakırsan iyi olur ne izleyip izlemediğine bakabilirizhemen listeme kaydediyorum teşekkürlerr
forumda cidden anime sever olması çok güzel bişi ya izlicem söz
onu da izledimm teşekküler ama adını hatırlamıom dönüşen bişi o
konusu güzele benziyor hemen izlicem
sana kral olduğunu söyleyen var mı
teşekkürler bakıcam
izledim yaladım yuttum kanka
teşekkürler dostum fikir için
kesinlikle bakacağım
izlicem
teşekkürler tavsiye içinKnk öneri isterken myanimelist in varsa link bırakırsan iyi olur ne izleyip izlemediğine bakabiliriz
Another izleyebilirsin korku temalı
viking normal dizi olarak da severim anime tarzı varsa onu da izlerimVinland Saga eğer vikinglere ilgin varsa çok iyi gider.
allah uzun ömür versin kardeşimkanka kısa uzun fark etmez Elfen Lied izlemeden ölmeyin hiçbiriniz
rica ederim şiddetle öneririm ilk sırana al hatta izleme sıranda, İzledikten sonra yorumlarını paylaşırsan sevinirim.vampir olduğunu adından anladım bile xD teşekkürler kankam yorum için