Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle Kişisel bakım ve sporuna özen göster bu ikisini yaptıkça hem kendini daha çok sevip beğeneceksin hem de dışarıdan daha güzel yorumlar aldıkça özgüvenin yükselecek bu da kişisel gelişime etkisi önemli bir rol'e sahip
Spor, dil gibi klasikler yazılmıştır zaten. Bunların dışında bence her gün birkaç dakikalığına sadece etrafı gözlemlemek ve bu niye böyle gibi sorular sormak insana çok fazla şey katıyor.
kitap okumak ama ben okumam araştırabilirsin ama merak ettiğin her şeyi hemen araştır veya not al sonra araştır gerçekten hem genel kültür edinirsin hem de kendini geliştirmiş olursun
hayatını düzene sok bence en önemli kısım bu ve kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin ahmet şerif izgören'nin kisisel gelişim kitapları çok iyi tavsiye ederim
abi ben kişisel gelişim kitapları cart curtlarına inanmıyorum. Önce iyi bir insan olucaksın, iyi bir insan olursan toplumu da kendini de geliştiriyosun zaten