Seçkin Üye
konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım arkadaşlar işyerinden pandemi dolayısıyla 1 ay izne çıkarıldım bu sarıda kitap okumak istiyorum önerirseniz sevinirim
genelde kahraman tazeoğlu , haluk dursun gibi tarz kitaplar ama yine de öneri almak istedimkitap önermesi biraz yanlış kaçabilir yaşın gerekgi senin bi kitap tarzın olmuşmuştur daha çok polise agırlıklı okumanı tercih ederim bide victor hugo sefiller okumanı tavsiye ederim boş yatışlar![]()
teşekkür ederim 1 2 tanesini seçip okuyacağımKeşke ne tür kitap okuduğunu da söyleseydin direkt olarak önerirdim ama klasik seviyorsan Tolstoy'un kitaplarına bakabilirsin macera seviyorsan Da Vinci Şifresi, Sherlock Holmes. Benim şahsen tavsiye ettiğim kesinlikle okunması gereken kitaplar ise: Otomatik Portakal, Simyacı, Kürk Mantolu Madonna ve Fareler ve İnsanlar.
çoğunu okudumWilliam Shakespeare Kitaplarına bi bakmanı tavsiye ederim![]()
Kankam Robinson gemicilik işine giriyor ve gemi alabora oluyor sonra adaya düşüyor girişi böyle kalanı okuyacaksan söylemeyeyimkonusu nedir ?
Ben de attım iyi forumlar dilerimteşekkür ederim like attım
araştırıp bakacağımİncir Kuşları Okuyabilirsin Biraz Üzücü Olabilir Ama İçinde Tarihde Var
suç ve cezayı okudumçocuk kalbi ve suç ve ceza okunabilir güzeller.