okudum kanka onu başka önerin varmı ?şeker portakalı
saol dostum bunu okuycam daha önce hiç okumadım ama dikkatimi çektiSineklerin tanrrısı
hocam önerilerin için çok teşekkür ederim en kısa zamanda hepsini alıp okumaya başlamayı düşünüyorum
- "Sherlock Holmes" - Sir Arthur Conan Doyle: Klasikleşmiş dedektif hikayeleri serisi olan Sherlock Holmes, gizemli suçları çözmek için akıl ve gözlem gücünü kullanır.
- "Gone Girl" - Gillian Flynn: İhanet, yalanlar ve gizem dolu bir evlilik hikayesini konu alan gerilim dolu bir roman.
- "The Girl with the Dragon Tattoo" - Stieg Larsson: Gizemli bir kayıp kızın hikayesini anlatan ve bir gazeteci ile bir hacker'ın ortak çalışmasını konu alan heyecan dolu bir seri.
- "The Da Vinci Code" - Dan Brown: Simgebilim ve gizem dolu bir macera olan bu roman, tarihi ve dini sırların peşine düşen bir profesörün hikayesini anlatıyor.
- "The Girl on the Train" - Paula Hawkins: Bir tren yolcusunun tanık olduğu bir suçun ardındaki gerçeği bulmaya çalışmasıyla başlayan bir gerilim romanı.
- "The Silent Patient" - Alex Michaelides: Suçlu bir kadının sessizliğinin ardındaki sırrı açığa çıkarmaya çalışan bir psikoterapistin hikayesini anlatan bir gerilim romanı.
- "In the Woods" - Tana French: İrlanda polisiye romanı yazarı Tana French'ın ilk kitabı olan bu roman, çocukluğunda kaybolan iki çocuğun hikayesini ve yetişkinliklerinde ortaya çıkan yeni bir cinayeti konu alıyor.
Frédéric Grosşeker portakalı
adını ilk defa duydum ama tavsiyen için teşekkür ederim dostumFrédéric Gros
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?