Kız arkadaşı nasıl yapabilirim ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hoop diye bir uygulama var bilader taş gibi kızlar var snapten eklıyosun konusuyosun .

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Buradan uygulama reklamı verebiliyor muyuz? Ona gore paylaşım yapacagım :D

Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knk bnce böyle konular açma, seni seven kişi karakterine ve benliğine aşık olacaktır, çeşitli şekilde etkilemeye çalıştıkların pek yürümez uzun ilişkide tabi kendi düşüncem bu

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ağzın azda olsa iş yapıyorsa sana en azından değer veren birine değer ver karşılığını çok hızlı bir şekilde alırsın insanlar sevmek ve sevilmek için vardır unutma...

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hoşlandığın kıza değer verdiğini hissettir ona güvendiğini de aynı zamanda biraz da eğlenceli olursan istediğini ayarlarsın

Bjorn Lothbrok

B
Arkadaş ortamlarına girip aktif rol oynayarak tabiki. Ağzın laf yapacak, özgün olacaksın, karakterin oturmuş olacak. Kızlar genelde kararlı belirli bir duruşu olan erkeklerden hoşlanırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hedeflerinize odaklanın, gelecekte kendinizle gurur duyacağınız biri olmaya çalışın ve bunun sonucunda dönün

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka uygulama ws gibi yerlerden düşürdüğün manitalarla en fazla sanal ilişki kurarsın fazlası olmaz bu yüzden kullanman gereken sosyal medya instagram olması gerek güzel bi işlerle uğraşan bir instagram kur güzel fotoğrafın yoksa koyma fotoğraf koyucam diye asla fotoğraf koyma güzel gün ışığında Fotoğraflar çekin ve kısa öz kelimeler kullanarak paylaş oturduğun şehirden kızlarla sohbet kur İstanbul’da oturumda İzmir’den kızla konuşma sağlıklı olmaz aynı şehirden kızlarla konuş konuştuğunda çocukça değilde biraz daha olgun ol tabi geri geldiğinde çocuklaş ama genel olarak olgun olmaya çalış dikkat etmen en büyük hususlar bunlar umarım karşına iyi birileri çıkar dostum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Beyler size yolu göstereyim oradan yürüyün ,öncelikle hatrı sayılır güzelliğiniz ve yedirecek paranız lazım , ben ocak ayının başında valorant kızla tanıştım muhabbet ettik instagramını aldım oradan konuşuyoruz mayısta doğum günü olduğunu öğrendim benden hediye kabul edip etmeyeceğini sordum veee vueaallla mayıs ayına randevu ayarladım yol şu aga uygulama -----> instagram -------> buluşma ----------> Yatak hadi rastgele

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka kendını kasma kızla oturduğunda falan yemek yerken bişey olcak falan deme
gömül yemeğe doğal ol çünki oda kasıcak kendını seni görünce rahatlar

Üye
5 HİZMET YILI
kanka kendin ol biraz da özgüvenli ol snap kullanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Seni seven kişi olduğun gibi olduğun için seni sever bence benim düşüncem senden tam anlamıyla farklı insanlarla tanış mesela akla kara gibi

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kanka kişisel gelişim uzmanı değilim de ağzın ıyi laf yapacak özgüvenin olacak biraz da fırlama olacaksın yanlış anlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...