Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk bnce böyle konular açma, seni seven kişi karakterine ve benliğine aşık olacaktır, çeşitli şekilde etkilemeye çalıştıkların pek yürümez uzun ilişkide tabi kendi düşüncem bu
ağzın azda olsa iş yapıyorsa sana en azından değer veren birine değer ver karşılığını çok hızlı bir şekilde alırsın insanlar sevmek ve sevilmek için vardır unutma...
Arkadaş ortamlarına girip aktif rol oynayarak tabiki. Ağzın laf yapacak, özgün olacaksın, karakterin oturmuş olacak. Kızlar genelde kararlı belirli bir duruşu olan erkeklerden hoşlanırlar.
Kanka uygulama ws gibi yerlerden düşürdüğün manitalarla en fazla sanal ilişki kurarsın fazlası olmaz bu yüzden kullanman gereken sosyal medya instagram olması gerek güzel bi işlerle uğraşan bir instagram kur güzel fotoğrafın yoksa koyma fotoğraf koyucam diye asla fotoğraf koyma güzel gün ışığında Fotoğraflar çekin ve kısa öz kelimeler kullanarak paylaş oturduğun şehirden kızlarla sohbet kur İstanbul’da oturumda İzmir’den kızla konuşma sağlıklı olmaz aynı şehirden kızlarla konuş konuştuğunda çocukça değilde biraz daha olgun ol tabi geri geldiğinde çocuklaş ama genel olarak olgun olmaya çalış dikkat etmen en büyük hususlar bunlar umarım karşına iyi birileri çıkar dostum
Beyler size yolu göstereyim oradan yürüyün ,öncelikle hatrı sayılır güzelliğiniz ve yedirecek paranız lazım , ben ocak ayının başında valorant kızla tanıştım muhabbet ettik instagramını aldım oradan konuşuyoruz mayısta doğum günü olduğunu öğrendim benden hediye kabul edip etmeyeceğini sordum veee vueaallla mayıs ayına randevu ayarladım yol şu aga uygulama -----> instagram -------> buluşma ----------> Yatak hadi rastgele